Nikolaj Koster-Valdau na naslovnoj strani novog Men's Healtha
Novi broj, Foto: Promo

novi broj!

Nikolaj Koster-Valdau na naslovnoj strani novog Men's Healtha

Aprilski Men's Health obradio je i mnoge druge teme koje se tiču muškarčevog života i donosi vam 100% korisne savete iz domena fitnesa, ishrane, zdravlja, nauke, seksa, mode...

Objavljeno:

Najvažniji lik u najpopularnijoj seriji na svetu dao je ekskluzivni intervju za aprilsko izdanje najprodavanijeg muškog magazina na planeti.

Danski glumac Nikolaj Koster-Valdau otkriva šta je naučio od Džejmija Lanistera, beskrupuloznog lika kog glumi u "Igri prestola".

- Bilo je pakleno, ali pošto je reč o poslednjoj sezoni, pomislio sam: okej, mogu ja ovo - otkriva Nikolaj za novi MH, čime je ovaj magazin postao jedino "mesto" na kom možete saznati šta nas očekuje u novoj sezoni "Igre prestola". U razgovoru je otkrio i svoja stanovišta o porodici, uspehu, snazi i ljubavi.

Aprilski Men's Health obradio je i mnoge druge teme koje se tiču muškarčevog života i donosi vam 100% korisne savete iz domena fitnesa, ishrane, zdravlja, nauke, seksa, mode...

Zašto podležemo iskušenjima? Ne, nismo rođeni sa gvozdenom voljom - ona je, kao i većina drugih stvari, rezultat treninga. Pogledajte kako da nabildujete svoj karakter.

Kad je reč o popločavanju stomaka, nova metoda vežbanja ukida besomučne sklopke i zgrčke i osim estetike nudi nadljudsku snagu. Aprilski MH pripremio vam je novi sistem treninga za trbušnjake.

U ekspanziji borilačkih veština, jedna je po popularnosti i efikasnosti odskočila od ostalih - predstavljamo trening brazilskog đu-đicua.

Tu je i reportaža o fatalnim skokovima - gledanje smrti u oči oduvek je bilo tražena roba, a frirajderi su ljudi kojima je to alfa i omega dobrog provoda. Bili smo sa njima u avanturi.

Stilske vežbe!!! S početkom najzahvalnijeg godišnjeg doba za trening, seks i modu, predstavljamo specijalni vodič kroz muški stil odevanja.

Novi broj
Novi broj foto: Promo

Ona trenira tekvondo, bila je mis Srbije i voli fudbal. Da, savršena žena očigledno postoji i udarala nas je nogama u glavu. Upoznajte Saru Damnjanović.

Povodom svetskog meseca borbe protiv dijabetesa, razgovaramo sa Dušanom i Stojanom Rajićem, trenerima i pokretačima "Dijabetes revolucije".

Zašto ona plače? Muškarci su odavno odustali od pokušaja da odgovore na ovo pitanje i zato rešenje nudi žena. Koja plače.

Jedete picu koja je stajala celu noć? Skrolujete na WC šolji? Danima niste oprali šolju za kafu? Saznajte ko vas je sve naselio i koliko ste odvratni?

Bez tegova!!! Girja, bučica i šipka jesu najvažniji alati za vajanje mišića, ali ako ih nema, i TRX traka završava posao - u novom Men's Healthu pogledajte kako.

Tu je i kolač od sardina. Stara britanska kuhinja je većini ostalih naroda u najmanju ruku bizarna, ali najnovija istraživanja pokazuju da je zapravo savršena. Prijatno.

Novi Men's Health je u prodaji, bolji i sadržajniji nego ikad!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.