KOŠTA MANJE OD 100 DINARA, A GREJAĆE VAM STOPALA CELE ZIME: Uz OVAJ trik će vam noge biti UVEK TOPLE
OVO JE NAJJEFTINIJI A NAJEFIKASNIJI ZIMSKI TRIK, Foto: Printscreen Youtube

ŠTA GOD DA OBUJETE

KOŠTA MANJE OD 100 DINARA, A GREJAĆE VAM STOPALA CELE ZIME: Uz OVAJ trik će vam noge biti UVEK TOPLE

Fantastičan trik!

Objavljeno:

Planinari i biciklisti koji voze i po snegu zaklinju se u ovaj trik i to ne bez razloga. Kažu, to je najdelotvorniji način da vam stopala budu utopljena, kakvu god obuću izabrali.

A za taj trik treba vam samo aluminijumska zaštita od sunca za šoferšajbnu, koju u kineskim radnjama možete naći i za 100 dinara.

Ono što treba da uradite jeste da isečete parče koje savršeno odgovara vašoj obući, tako što ćete markerom iscrtati uložak za cipele i iseći parče koje ste nacrtali.

Sada to parče folije ubacite ispod uloška - to će vam pružiti sjajnu izolaciju od hladne zemlje i održavati toplotu stopala koju će reflektovati.

Kažu da za ovaj trik može da se koristi i obična, aluminijumska folija koju imate u kuhinji, ali u te eksperimente planinari nisu zalazili - njihova preporuka je samo zaštita za šoferšajbnu.

A kad smo već kod te navlake za šoferšajbnu, nju možete da iskoristite na još jedan način, i time sebe spasite muka čišćenja šoferšajbne zatrpane snegom.

Inače, kad već opremate cipele za zimske uslove, dobro je znati za još jedan trik koji će vam koristiti ovih dana. Na obuću navucite pamučne čarape kojima ste isekli prste. Time se prilikom hoda prednji deo fiksira na podlogu i umanjujete mogućnost da padnete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.