STIGAO JE NOVI OMBRE I MNOGO JE BOLJI OD PRETHODNOG: Žene su poludele za novim trendom u farbanju kose!
Reč je o novoj ombre tehnici naziva "negative space", Foto: Printscreen/Facebook/jackhowardcolor

PRIRODNO OSUNČANA KOSA

STIGAO JE NOVI OMBRE I MNOGO JE BOLJI OD PRETHODNOG: Žene su poludele za novim trendom u farbanju kose!

Ono što je takođe sjajno je da ova tehnika funkcioniše na baš svim tipovima i bojama kose jer je vrlo lako izvodljiva i kao cilj ima prirodan izgled

Objavljeno:

Nakon raznih smelih trendova u bojenju kose, stigao je jedan koji će obožavati ljubiteljke prirodno osunčanog looka.

Reč je o novoj ombre tehnici naziva "negative space" koju je osmislio jedan od najpoznatijih britanskih frizera Džek Hovard. Ovom tehnikom tretira se manji deo kose nego kod ostalih ombre tehnika, a krajnji cilj je da se postigne prirodno osunčani look koji imaju kalifornijske lepotice.

"Ovaj trend trenutno je najpopularniji među modelima i influenserkama. Cilj je uokviriti lice svetlijim pramenovima uz sitne pramenove na ostatku kose koji uglavnom samo naglašavaju vrhove", otkrio je Hovard.

Ono što je takođe sjajno je da ova tehnika funkcioniše na baš svim tipovima i bojama kose jer je vrlo lako izvodljiva i kao cilj ima prirodan izgled.

Takođe, u ovoj tehnici ne koriste se folije ni prejak hidrogen, a frizura je vrlo zahvalna jer je pramenove dovoljno osvežiti svega jedanput godišnje.

BONUS VIDEO: DRUGA ŽENA DONALDA TRAMPA ZA KOJU NIKO NE ZNA: Melanija ne sme da pogleda njene slike jer izgleda BOGOVSKI (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.