BIKA ČEKA LJUBAVNI HAOS, ŠKORPIJA ZNA ŠTA JOJ JE ČINITI: Horoskop za danas nikome NE OBEĆAVA!
Horoskp, Foto: Profimedia

spremite se!

BIKA ČEKA LJUBAVNI HAOS, ŠKORPIJA ZNA ŠTA JOJ JE ČINITI: Horoskop za danas nikome NE OBEĆAVA!

Evo šta vam zvezde poručuju!

Objavljeno:

Pogledajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN

POSAO: Imate želju da dominirate i da preuzmete vodeću ulogu. Smatrate da ne postoji niko ko je to zaslužio više od vas. Spremni ste da pokažete svoje ambicije i posvećenost poslu.

LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja i teško je da prema voljenoj osobi zauzmete blaži stav. Moguće je da su konflikti i tenzije postali svakodnevni i da vaš partner više ne zna kako da se izbori sa tim.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas muči. Današnji dan vam je generalno teži, bićete napeti i pod stresom pa veoma lako može da se desi da vam i polje zdravlja bude ugroženo

BIK

POSAO: Sanjarite o poslovnom uspehu koji ste oduvek želeli da postignete ali potrebno je da se malo pokrenete kako bi došli bliže tome. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke nove informacije.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba smatra da grešite po nekim pitanjima i da traži od vas da se menjate. Preporuka je da razmotrite njene kritike, nemojte ih odmah odbacivati.

ZDRAVLJE: Sklonost ka nezdravim navikama kod vas postoji. Preporuka je da menjate svoje uobičajene nezdrave rutine ako želite da sačuvate svoje zdravlje i dobru formu.

BLIZANCI

POSAO: Veoma rado ćete učiniti sve što možete kako biste pomogli svojim kolegama kada to od vas zatraže. Pred vama je mogućnost da realizujete nove poslovne dovgovore.

LJUBAV: Sa jedne strane želite da imate svoju slobodu, a opet niste spremni da izgubite partnera. Vreme je da odlučite šta stvarno želite. Ne možete biti večito na pola puta.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv pa su zbog toga kod vas mogući manji problemi, mada generalno ne biste trebali da imate veće komplikacije po pitanju zdravlja danas.

RAK

POSAO: Želite da preuzmete kontrolu nad poslovnim promenama i deluje vam da možete uticati na mnoge stvari. Spremni ste da posao postavite kao svoj apsolutni prioritet.

LJUBAV: Ponašate se prilično hladno prema partneru i na taj način ga udaljavate od sebe. Vaša veza nije u dobrom periodu. Moguće je da niste spremni da se maksimalno posvetite partneru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima i kožom. Preporuka je da u narednom periodu povedete više računa o vašem zdravlju i da se posvetite malo sebi i svojim potrebama.

LAV

POSAO: Želite da se više posvetite svojim starim ambicijama i da se vratite na neku tačku sa koje je sve počelo. Moguće je da ste shvatili da ste u nekim stvarima otišli predaleko od sebe.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i želite da joj ugodite. Lepo vam je kada ste zajedno i spremni ste na sve kako bi na duže staze održali vezu. Možete da se nadate lepom danu.

ZDRAVLJE: Kolena su vam veoma osetljiva i mogući su problemi sa nogama generalno. Povedite računa da ne dođe do nekih manjih povreda kod vas. Nije vam sjajan dan za zdravlje.

POSAO: Ambiciozni ste i spremni za dokazivanje na poslovnom planu. Važno vam je da pokažete da ste najbolji od svih i da ste spremni da u svom poslu preuzmete važnu ulogu.

LJUBAV: Preterana sumnjičavost koju pokazujete može samo da udalji partnera od vas. Probajte malo da se menjate i da se prilagođavate njemu. Ne može baš uvek sve da bude onako kako ste zamislili.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju i možete da očekujete da će vam dan za polje zdravlja biti nešto teži. Potrudite se da se posvetite potrebama svog organizma.

VAGA

POSAO: Želeli biste da budete u balansu sa svim obavezama ali vam to ne polazi baš uvek za rukom. Neka strana mora da ispašta. Neophodno je da poradite na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Težite emotivnom skladu i važno vam je da partner ima dovoljno poverenja u vas i u vaše namere. Možete da očekujete pozitivan dan za nove emotivne odluke.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi i možete biti podložni većim tegobama na ovom polju. Ako ste već imali probleme sa urogenitalnim traktom, vreme je za redovnu kontrolu.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne odustajete od svog posla dok sve nije sasvim perfektno završeno. Mora da bude sve na svom mestu kod vas. Ne želite polovična rešenja, već samo ona prava.

LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene na polju ljubavi. Za sada vam je stanje generalno stabilno. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv i možete da budete podložni problemima sa kiselinom. Potrudite se da danas jedete laganiju hranu i dane opterećujete svoj stomak.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete dan koji će na neki način biti ispunjen neobičnim dešavanjima koja vas pomalo mogu zbuniti. Moguće je da se neke stvari na poslu dešavaju van vaše kontrole.

LJUBAV: Pred vama je šansa za početak nove ljubavne veze iako to niste očekivali. Novo poznanstvo vas obara sa nogu i imate utisak da je taj susret za vas bio neizbežan!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna kako biste se bolje osećali, nemojte da se naprežete previše, pogotovo sada kada ste maltene u stanju hroničnog umora već dugo.

JARAC

POSAO: Možete da računate napozitivan ishod posla koji budete pokrenuli tokom današnjeg dana. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vas pratiti sreća na svim poljima.

LJUBAV: Moguće je da se nalazite u manjem emotivnom raskoraku i da vam je potrebno mnogo vremena da odlučite šta želite. Partner nema uvek strpljenja za vas i vaše potrebe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Osećate se sasvim stabilno i lepo ste raspoloženi. Pred vama je generalno povoljan dan.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da kontrolišete svoju nervozu i da ne ulazite u sukobe na poslovnom planu danas. ako budete bili skloni preterivanju napravićete sebi veći problem na ovom polju.

LJUBAV: Razmšljate o tome da sa voljenom osobom pokrenete razgovor na temu zajedničkog života i braka. Želite emotivnu stabilnost i jako vam je važno da se pored partnera lepo osećate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti kako biste mogli da regulišete pitanje vašeg metabolizma. Takođe je važna i pravilna ishrana, više povrća, voća i kuvane hrane.

RIBE

POSAO: Očekuje vas faza koja može da vam donese neke manje promene na poslovnom planu. Moguće je da neke situacije niste očekivali ali ćete uspeti da se snađete i da nađete izlaz.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za početak veze koja bi na duže staze mogla da vam bude lepa i značajna. Ako već imate partnera onda ste zadovoljni vašom emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe. Današnji dan vam je nešto teži na ovom polju pa lako može da dođe do nekih komplikacija koje baš i ne očekujete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / www.astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.