Šta da za Novu godinu poklonite drugarici koja VISI na Instagramu? EVO ODGOVORA
Šta da za Novu godinu poklonite drugarici koja VISI na Instagramu?, Foto: Janko Petković

INOVATIVNO!

Šta da za Novu godinu poklonite drugarici koja VISI na Instagramu? EVO ODGOVORA

Ako se razmišljate i razbijate glavu šta da poklonite ovakvoj osobi, smislili smo nekoliko predloga koji će da zadovolje njihovu strast i što je najvažnije budu „instagramični“

Objavljeno: 10:11h

Ovih dana, čini se da su svi postali opsednuti Instagramom. I sudeći prema broju objava prijatelja sa letovanja i putovanja, do aktuelnih snežnih čarolija, ski – openinga, teško se otkačiti sa ove društvene mreže, makar radi informisanja.

Priznajte, čak i ako ste pomišljali na digitlni detoks, u vreme praznika to nikako nećete da uradite, na kraju krajeva, kako da vidite sve novosti, gde je ko otputovao, ko je (i sa kim bio) na nekoj žurci, koje je novo mesto za ručak... A tek kada morate da smislite novogodišnji poklon za drugaricu, koja je svetski prvak da pronađe slobodnu WI FI mrežu, naći ćete se u čudu. U vreme kada su svi koje poznajete na Instagramu (čak i vaša mama) postoje osobe koje su boravak na ovoj društvenoj mreži postavile na jedan viši nivo.... To su oni koji se penju na stolice u prepunom restoranu da bi snimili savršeni kadar svog omiljenog kolača ili koji će se popeti čak i na binu da bi uradili dobar live sa najiščekivanijeg koncerta u gradu... Ako se razmišljate i razbijate glavu šta da poklonite ovakvoj osobi, smislili smo nekoliko predloga koji će da zadovolje njihovu strast i što je najvažnije budu „instagramični“:

1. Ukrasna ili personalizovana navlaka za pasoš - jer svaki „opsednuti“ korisnik Instagrama mora da putuje i mora da ovekoveči početak svog putovanaj fotografijom sa aerodorma ili aviona sa pitanjem: „Guess where I’m off to next?“

foto: Profimedia

2. IQOS 3 - Od Tokija, preko Moskve do našeg Beograda, ovaj dizajnerski savršen uređaj koji zagreva duvan, a manje je štetan od klasičnih cigareta, idealan je za korištenje na svim trendy mestima i privući će poglede i pažnju okoline.

foto: Janko Petković

3. Knjiga „Pročitajte ovo ako želite da postanete Instagram influenser“, Henrija Kerola - Nezaobilazni priručnik i obavezna literatura za sve oni koji žele da svoju ospedsnutost Instagramom iskoriste za zaradu i budu pravi školovani influenser.

foto: Profimedia

4. Flamingo na naduvavanje – Jer svi znamo da priprema za letovanje kreće odmah posle nove godine. Čak i oni koji se nisu slagali da će ovaj plažni ukras da „preživi“ prošlo leto kao nezaobilazni dekor aksesoar, moraju da da prizanju da je šarmantni Flamingo tu da ostane!

foto: Profimedia

5. Eksterna baterija - Nema šanse da će baterija mobilnog uređaja, bez obzira na cenu i model, izdržati aktivnu upotrebu i hiljade fotki koje se očekuju tokom ovih zimskih hladnih dana punih svetlucavog sadržaja. Zbog toga je dobra i kvalitetna eksterna baterija idealna za poklon za svakoga kome je telefon u ruci 24/7.

foto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.