UŠLA JE U ŠESTU DECENIJU, ALI JOJ MNOGO MLAĐE ZAVIDE NA LEPOTI: Ovo je 5 tajni njenog dobrog IZGLEDA!
Nikol Kidman, Foto: Profimedia

SIJA U 51. GODINI

UŠLA JE U ŠESTU DECENIJU, ALI JOJ MNOGO MLAĐE ZAVIDE NA LEPOTI: Ovo je 5 tajni njenog dobrog IZGLEDA!

Svakodnevnim ritualima održava svoj izgled besprekornim

Objavljeno:

Lepa glumica je ove godine napunila 51 godinu, a i dalje je uzor mnogim devojkama širom sveta.

Za časopis Harper's Bazaar Nikol Kidman otkriva šta radi svakodnevno kako bi svoj izgled održala besprekornim.

Nikad ne preskače čišćenje i negu kože

"Svako večer obavezno skinem svu šminku s lica. Ako putujem, koristim vlažne maramice koje su toliko praktične da ih mogu poneti svuda sa sobom", rekla je Nikol. Istakla je kako da kremu sa zaštitnim faktorom 100+ za lice jer ima vrlo bledu put koju sunčevi zraci nikako ne vole. Takođe, svake noći koristi kreme na bazi retinola kako bi usporila starenje i pružila koži lica dodatnu hidrataciju.

Šminkanje svodi na minimum

"Imam obojene obrve i trepavice pa nemam običaj da ih popunjavam niti nanosim maskaru. Ono što ne preskačem je uvijanje trepavica jer imam duge, ali ravne trepavice", ističe Nkol. Na usne nanosi samo hidratantni sjaj, a na lice po potrebi malo tonirane kreme.

Ne preteruje sa stilizovanjem kose

Kad god ima priliku, svoju prirodno kovrdžavu kosu suši na vazduhu. Prilikom posete frizerskim salonima farba samo izrastak jer, kako kaže, ne voli da izgubi više od pola sata sedeći u frizerskoj stolici.

Parfem je njen zaštitni znak

Nikol je otkrila da sama meša i kreira svoje parfeme. Osim jedan s drugim, meša ih i s eteričnim uljima i često dobija pitanja o kom parfemu je reč, ali ipak to voli da ostavi u tajnosti. Za svaku ulogu koju igra glumica stvara novi parfem koji smatra zaštitnim znakom lika koji glumi. Vrlo inovativno, zar ne?

Zdrava ishrana i redovni treninzi

Lepa glumica voli da se hrani zdravo i nikada ne preteruje s količinom hrane. Istakla je da ujutro obožava da pije mača čaj pa tek onda da pređe na ispijanje kafe. Što se treniranja tiče, omiljene su joj vježbe snage, a voli i da trči u prirodi nekoliko puta nedeljno.

BONUS VIDEO: IZAŠAO U RESTORAN SA KOBROM! Svi posetioci mirno posmatrali dok su njih dvoje „zajedno“ gledali meni (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.