ZBOG OVOG STAJLINGA SVI SU ZINULI: Dženifer je obukla TANGE-PANTALONE i ZGROZILA mnoge! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: AP/Patrick Semansky

Smelo!

ZBOG OVOG STAJLINGA SVI SU ZINULI: Dženifer je obukla TANGE-PANTALONE i ZGROZILA mnoge! (FOTO)

Neke je svojim outfitom ipak oduševila

Objavljeno:

Dženifer Lopez s godinama je postala modna ikona poznata po ženstvenom, glamuroznom i seksi stilu odevanja. J.Lo je do sada, u modnom smislu, isfurala gotovo sve, ali za snimanje novog spota izabrala je outfit kakav na njoj još nismo videli i kakav samo ona može da nosi.

foto: Profimedia

Dženifer će sledeće godine napuniti 50 godina, a slavna diva izgleda bolje nego ikada – i to želi da pokaže. Na snimanje spota za pesmu "Limitless" u Majami Biču pevačica je došla u izrazito atraktivnom izdanju. Obukla je široke sive pantalone koje je spustila vrlo nisko na struk, a ispod njih je nosila visoko podignute tange u istoj boji i, kako se čini, od istog materijala kakvog su i pantalone.

foto: Profimedia

"Provokativnu" kombinaciju Dženifer je upotpunila belim topom nabranim na sredini, a ovaj outfit otkrio je trbušnjake 49-godišnje dive poznate po velikoj predanosti vežbi i zdravom načinu života. Od modnih dodataka J.Lo je stavila masivnu metalnu ogrlicu u zlatnoj i srebrnoj boji i narukvice u istom stilu. Oči je od sunca zaštitila naočarama ovalnog oblika.

U intervjuu za novembarski broj časopisa "InStyle", Dženifer Lopez je rekla da za svoj dobar izgled može da zahvali tome što pazi na sebe. Otkrila je i tri male tajne svoje senzacionalne pojave: ne pije kofein, izbegava alkohol i puno spava. U krevetu je često već do 22h. Kraljica trbušnjaka tegove diže gotovo svaki dan, ali priznaje da i dalje ponekad oseća bol na sredini leđa. U intervjuu se osvrnula i na svoje slavne obline. "U mojoj porodici obline su se glorifikovale i deo su moje kulture. Često čujem "Dženifer ima veliku zadnjicu i to je dobro', otkrila je J. Lo.

BONUS VIDEO: SKINULA JE SVAKU DLAČICU UZ POMOĆ 2 SASTOJKA: Svi ih imate u kući, a ovako možete da se izdepilirate! GENIJALAN TRIK!

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.