SPORT I MODA ZAJEDNO: Mlada uspešna kajakašica Nina Džombeta ujedno je jedna od najlepših sportistkinja!
Foto: Promo

pleni izgledom

SPORT I MODA ZAJEDNO: Mlada uspešna kajakašica Nina Džombeta ujedno je jedna od najlepših sportistkinja!

Ovu sezonu je završila učešćem na Državnom prvenstvu, a već sada počinje pripreme za sledeću

Objavljeno: 11:15h

Mlada kajakašica Nina Džombeta sve češće na sebe skreće pažnju javnosti - kako zbog sve boljih sportskih rezultata, tako i zbog svog atraktivnog izgleda.

Lepa Novosađanka prisutna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije zbog kojih je mnogi smatraju jednom od najlepših srpskih sportistkinja.

Iako ima samo 23 godine, Nina je već ponela i titulu Miss Sporty, po istoimenoj sportskoj seriji donjeg veša Cheek by Lisca, čiji je ambasador. Kajakašica čija je specijalnost jednosed na 200m i 500m ne krije da i tokom treninga voli da izgleda lepo i ženstveno, što je ne sprečava u tome da treninge odradi "muški".

foto: Promo

Zimi se treninzi odvijaju na vodi, koliko to vreme dozvoljava, a najviše u teretani i na trenažeru, ukoliko je hladno. Naravno, svake godine imamo pripreme na mestima gde je vreme pogodno za veslanje na vodi, kaže naša reprezentativka u kajaku.

foto: Promo

Ovu sezonu je završila učešćem na Državnom prvenstvu, a već sada počinje pripreme za sledeću. Ninu od aprila ponovo očekuju brojna tajmičenja, a cilj su medalje na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Po svemu sudeći, njeno vreme tek dolazi.

Bonus video:

GLOSSY LIČNO JESENJI SPECIJAL: Nasmejte se uz urnebesne, duhovite i šarmante odgovore naših zvezda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.