NAJOMRAŽENIJE GAĆICE IKAD SE VRAĆAJU U MODU: Šta li će muškarci reći na ovo?
Foto: Profimedia

UDOBNE I PRAKTIČNE

NAJOMRAŽENIJE GAĆICE IKAD SE VRAĆAJU U MODU: Šta li će muškarci reći na ovo?

Žene ovaj model rado kupuju

Objavljeno: 10:23h

Trendovi nisu predviđeni samo za svet mode, već i za svet aksesoara, kupaćih kostima, ali i donjeg veša...

Svaka sezona nosi nešto svoje, pa ćete na rafovima ponekad naći jednostavne, svedene linije grudnjaka i gaćica, nekada retro modele, a nekada krajnje avangardne i vrlo izazovne.

Ipak, ova sezona donela nam je jedan starinski model gaćica, koji muškarci nikako ne vole, čak im je i odbojan, ali ženama nekad ipak prija, pre svega jer su udobne, praktične i ponekad je to sve što nam treba.

A post shared by Le Petit Trou (@le_petittrou) on

Naime, u modu se, vraćaju takozvane "bapske gaće", zbog kojih muškarcima često splasne uzbuđenje. Ipak, sada stižu u nešto savremenijoj i lepšoj verziji. Umesto onih klasičnih belih, pamučnih nosiće se čipka, vez, luksuzni saten, interesantne boje, mašnice i sve ono što dodnji veš čini lepšim i ženstvenijim.

Ipak, baza ostaje ista - važno je da gaće imaju dubok struk, toliko da prekrivaju čak i pupak, i naravno da budu napravljene od prirodnih materijala i prekrivaju gotovo celu guzu.

Ovakvi modeli gaća preplavili su prodavnice donjeg veša, i gotovo da nema brenda koji ih nije uvrstio u ponudu, a postaju sve popularnije uprkos tome što ih prate predrasude, i žene ih ponovo rado kupuju, pre svega zahvaljujući lepšem dizajnu nego u prethodnim dekadama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.