MELANIJA JE PROŠETALA HALJINU SA RASPRODAJE I ŽENE SU SE ZALJUBILE: Kada je vidite, i vi ćete! (FOTO)
Foto: Fonet

wow!

MELANIJA JE PROŠETALA HALJINU SA RASPRODAJE I ŽENE SU SE ZALJUBILE: Kada je vidite, i vi ćete! (FOTO)

Melanija se pojavila na godišnjoj svečanosti udruženja Ford’s Theatre Society u večernjoj haljini, koja je trenutno na sniženju

Objavljeno:

Melanija Tramp se vratila na scenu i svet ponovo može da se bavi njenim odevnim kombinacijama. Na red je došla večernja haljina, koja je postala još interesantnija kad su fanovi provalili da je trenutno na sniženju.

Stilista Melanije Tramp je izgleda malo popustio - Prva dama više ne nosi isključivo preskupe haljine koje nijedna poznata žena pre nje nije prošetala. Posle kiksa sa kaputom Kiti Spenser, Melanija se pojavila na godišnjoj svečanosti udruženja Ford’s Theatre Society u večernjoj haljini, koja je trenutno na sniženju.

Melanija je bila počasna gošća i izgledala je elegantno i glamurozno u dugačkoj crnoj haljini bez rukava, sa srebrno-belim gornjim delom.

Ispostavila se da haljina od svile i poliestera stiže iz poslednje kolekcije nemačke modne kuće Escada, a u luksuznoj robnoj kući Saks Fifth Avenue trenutno se može kupiti sa velikim popustom - inače košta oko 4.200 evra, a sad je oko 1.900.

Možda i sad nije "za svačiji džep", ali ne sumnjamo da će se posle Melanijine demonstracije tražiti komad više.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.