Izbacite ovih 7 stvari iz ormara i to - ODMAH! Nisu vam potrebne, evo i zašto (GIF)
Foto: Profimedia

VREME JE ZA PROMENE

Izbacite ovih 7 stvari iz ormara i to - ODMAH! Nisu vam potrebne, evo i zašto (GIF)

Zbog čega biste držali u ormaru stvar koja tu stoji samo kako bi pravila "gužvu"

Objavljeno: 12:17h

Svaka nova sezona odlična je prilika za raščišćavanje ormara od nepotrebnih, zastarelih i stvari koje se više ne nose. Koliko god vam je teško da to sebi priznate, nekim komadima jednostavno više nije mesto u ormaru. Pre nego krenete u akciju doniranja, poklanjanja i bacanja istih, naoružajte se odlučnošću i voljom. Međuti, kada je reč o ovih 7 stvari, možete ih se rešiti bez griže savesti.

1. Prevelika odeća

Sve smo mi barem jednom kupile komad odeće koji nam se veoma svideo, ali je bio nekoliko brojeva veći. Kod kupovine takvih stvari postoje dva moguća scenarija: ti komadi će odigrati odličnu oversized ulogu u outfitu ili će "čekati" svoju priliku - mesecima! Vreme je da se rešite onih koji su u drugoj kategoriji.

2. Promotivne majice koje niste nikada obukli

Veliki broj takvih majica nalazi se u našim ormarima, a da ne obraćamo pažnju na njih i nikada ih ne nosimo. Možda bi bile korisnije nekome pa razmislite o opciji da ih prosledite dalje.

3. Stvari koje ste dobili na poklon, a nikada vam se nisu sviđale

Ukoliko ste od drage osobe dobili komad odeće koji vam se ne sviđa, a razlog zbog koga ga i dalje čuvate je isključivo činjenica da je u pitanju poklon od drage osobe, vreme je da razmislite još jednom. Zbog čega biste držali u ormaru stvar koja tu stoji samo kako bi pravila "gužvu". Bolje je prosledite nekome ko će umeti da je iskoristi bolje od vas.

4. Požutele bele majice

Bele majice su neizostavni basic komadi koje neretko gomilamo bez griže savesti. Međutim, zbog čega i dalje zadržavate one koje su požutele i koje više nisu nosive. Bacite ih ili pretvorite u krpe za brisanje prašine!

5. Rastegnuta odeća

Isto pravilo kao i za požutele majice važi i za rastegnutu odeću koja je izgubila svoju strukturu i oblik. Te komade više ne možete da spasite pa vam savetujemo da ih izbacite iz ormara.

6. Odevni komadi od bivšeg dečka

Koliko god bila udobna majica koja je nekada pripadala tvom bivšem, moraš shvatiti da joj više nije mesto u tvom ormaru. Svakom tvom budućem dečku ne bi se svidela pomisao da se maziš s njim dok na sebi imaš nešto od bivšeg.

7. Stari grudnjaci

Većina žena ima svoj omiljeni grudnjak koji ne bi menjala ni za šta na svetu. Ali, koliko god teško bilo, mkada mu istekne "rok trajanja" vreme je da krenemo u potragu za novim "miljenikom". BONUS VIDEO: OD SIROVOG METALA DO BLISTAVOG LEPOTANA! Pogledajte kako nastaje verenički prsten!

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.