MODNI SPEKTAKL U SLOVENIJI: Održane tri revije, poznati uživali u odličnom provodu! (FOTO)
Foto: Promo

Deichmann magic night

MODNI SPEKTAKL U SLOVENIJI: Održane tri revije, poznati uživali u odličnom provodu! (FOTO)

Događaj su ulepšale mnogobrojne aktivnosti

Objavljeno: 16:20h

Modna manifestacija "Magic Night" održana je u luksuznim Termama Olimia u Sloveniji od 7. do 10. juna. Događaj su ulepšale mnogobrojne aktivnosti u prestižnom wellness centru, kao i izlet u obližnje mesto Olimia.

Magično veče otvorila je revija cipela. Na modnim revijama modeli su nosili aktuelnu kolekciju uz koju elegantno i smelo možemo da zakoračimo u leto koje je pred nama.

U sklopu modnog programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i kreatorke Tanje Šepić.

Za besprekornu sminku i frizuru bio je zadužen profesionalni tim Fakulteta za estetiku i kozmetologiju.

Veče je upotpunjeno nastupima pevačice Alke Vuice i muzičara Nigora koji je oduševio publiku svojim novim singlom "Ti".

Takođe, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate dame, dok su ih iz prvih redova pažljivo posmatrale Biljana Krstić i Gorica Popović.

Kako bi magija ovog mesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Magic Night-a organizovana je poseta obližnjem selu po kojoj su terme dobile naziv, Olimia. Prisutni su imali priliku da vide manastir, čija je unutrašnjost rađena pre svega u baroknom stilu, a kasnije se pojavljuje i rokoko.

foto: Promo

U manastiru se nalazi jedan od najvećih pozlaćenih oltara u Sloveniji. Takođe, kako su pravila nekada nalagala, svaki manastir je morao da ima svoju apoteku, pa se tako upravo ovde nalazi treća najstarija apoteka u Evropi. Izlet je zaslađen odlaskom u Čokoladnicu, a nije izostala ni tradicionalna poseta farmi jelena. Domaće vino i pivo, uz degustaciju lokalnih specijaliteta, a tako i turnir u golfu izmamili su osmehe svih prisutnih i učinili atmosferu putovanja još čarobnijom.

foto: Promo

Terme Olimia su izuzetna oaza mira koja pruža zadovoljstvo svim čulima i savršen otklon od užurbanog i stresnog načina zivota. U svojoj bogatoj ponudi nudi veliki broj otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom, uživanje u različitih vrstama finskih i parnih kupatila, zatim u aromatičnim masažama i drugim welness sadržajima koji svakog gosta inspirišu da se prepusti magičnim trenucima opuštanja. Welness Orhidelia je proglašen devetu godinu za redom za najbolji welness centar u Sloveniji. U sklopu kompleksa je i Family welness Termalia gde je sve uređeno za porodično uživanje. Poznata lica i novinari su imali priliku da uživaju u čarima ovog kompleksa, a tako i u bogatom programu putovanja .

Bonus video:

Espreso Tviter - Andreana Čekić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.