MODNA MANIFESTACIJA U SLOVENIJI: U okviru programa biće prikazane tri revije!
Foto: Promo

Deichmann Magic Night

MODNA MANIFESTACIJA U SLOVENIJI: U okviru programa biće prikazane tri revije!

Cilj ovogodišnje manifestacije je da se uspostave i učvrste dobrosusedski odnosi

Objavljeno:

Modna manifestacija "Deichmann Magic Night" održava se od 7-10.juna u Sloveniji, u luksuznom wellness centru Terme Olimia. Voditeljka programa i ove godine biće poznata manekenka Ivana Stanković.

Cilj ovogodišnje manifestacije u Termama Olimia je da se uspostave i učvrste dobrosusedski odnosi kroz poslovno umrežavanje, kulturu, modu, muziku i zdrave stilove života. Na ovo nezaboravno modno putovanje kreće veliki broj javnih ličnosti koje su poznate na ex Yu prostorima.

foto: Promo

Za vreme trajanja ove manifestacije, posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim izletima i dražima wellness-a: u masažama, toplim kupkama i magičnim spa tretmanima koji su izuzetno korisni za zdravlje. U okviru modnog programa biće prikazana aktuelna kolekcija obuće kompanije Deichmann, zatim autorska revija poznate i više puta nagrađivane slovenačke kreatorke Sanje Veličkovic. Modna kuća Allegra će prikazati novu lepršavu, letnju kolekciju kreatorke Tanje Šepić.

Ovogodišnji Deichmann Magic Night je dvanesti po redu, i iz godine u godinu, zbog svog bogatog programa i magičnih vibracija privlači sve veću pažnju javnosti i modnog auditorijuma.

Bonus video:

Espreso u poseti Muzeju iluzija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.