VOLITE ŠTIKLE, ALI NE VOLITE BOL? Jedan trik će vam pomoći da u njima uživate SATIMA!
Foto: Profimedia

NAJBOLJI SAVET

VOLITE ŠTIKLE, ALI NE VOLITE BOL? Jedan trik će vam pomoći da u njima uživate SATIMA!

Zabava ne mora da se završi ranije

Objavljeno:

Sve smo to prošle - baš smo se lepo sredile i super izlazak je pred nama, a onda, ni nakon sat vremena zabave, počne ona bol u stopalima, koja se svakim trenutkom još više pojačava. Zabava, međutim, ne mora tu da se završi, ako isprobaš ovaj trik koji je podelila žena koja se već dugo bavi cipelama i piše o njima, Megan Kleri.

Ona savetuje da kada osetiš tu poznatu bol koju ti uzrokuju tvoje cipele uradiš sledeće: idi u toalet, izuj se i u umivaoniku pusti hladnu vodu da malo teče po jednoj, a zatim drugoj nozi. Nakon toga, na još vlažna stopala nanesi losion za telo (odsad uvek nosi putno pakovanje u torbici). Nemoj sasvim osušiti noge već ih još malo vlažne ponovno uvuci u cipele.

"Ovako mogu ostati u cipelama još četiri sata da ne osetim bol. Ipak, mora se samo paziti na to da kad ponovno obuješ cipele, noge ne budu veoma mokre, samo blago vlažne", kaže Megan. Objašnjava da ovaj trik deluje jer losion zaključava vlagu u koži, ali i stvara glatki film zbog kojeg će trenje biti manje. Uživaj u bezbrižnoj zabavi :) BONUS VIDEO: ODSEKLA JE DŽEPOVE NA STARIM FARMERKAMA: Ono što je napravila izgleda NEVEROVATNO i sve TRUDNICE će isto uraditi!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.