Frizura koja se pravi za nekoliko minuta i SAVRŠENA je za svaku priliku: Napravite još danas VODOPAD PLETENICU, evo i kako (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ROMANTIČNA I PRAKTIČNA

Frizura koja se pravi za nekoliko minuta i SAVRŠENA je za svaku priliku: Napravite još danas VODOPAD PLETENICU, evo i kako (VIDEO)

U zavisnosti od prilike ova frizura je sasvim prilagodljiva

Objavljeno:

Malo je takvih frizura koje možete da nosite u svakoj prilici i bez obzira na godine, a da vam čak i slučajni prolaznik pohvali kosu.

Idealna frizura za ovakve situacije svakako je vodopad pletenica. Istovremeno i romantična i praktična, a u zavisnosti od prilike i sasvim prilagodljiva.

Ako danas, uz pomoć ovog videa naučite da pravite ovu pletenicu, već koliko sutra ćete moći da za kratko vreme sebi ili nekom drugom napravite frizuru, koja je i praktična, ali pre svega lepa i naravno, moderna. Za pravljenje ove frizure neće vam biti potrebni specijalni rekviziti.

U slučaju da idete na neku svečanost, frizuri možete dodati neki cvet, bilo veštački ili pravi će se savršeno uklopiti u ovakvu pletenicu, a ostatak kose pustite slobodno da pada, bez obzira da li imate talasastu ili sasvim ravnu kosu.

BONUS VIDEO: PERTLAMA ZADIVITE SVE! Originalni načini da spremite patike za lepo vreme!

(Espreso.co.rs/CDM.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.