NAJBIZARNIJI MODNI TREND: CIPELE KOPITA su nešto NAJČUDNIJE što ćete videti! Verovali ili ne, za njima je POLUDEO SVET! (VIDEO)
Ženske cipele u obliku kopita, Foto: Printscreen/Facebook/STYLE INSIDER

KAKO VAM SE ČINE?

NAJBIZARNIJI MODNI TREND: CIPELE KOPITA su nešto NAJČUDNIJE što ćete videti! Verovali ili ne, za njima je POLUDEO SVET! (VIDEO)

Mlada umetnica je srećna zato što, kako kaže, radi ono što voli i pruža ljudima nešto što na drugom mestu ne mogu da nađu

Objavljeno:

Bizarni modni trendovi oduvek su privlačili pažnju onih koji po nečemu žele da se razlikuju. Bilo da je u pitanju frizura, garderoba, tetovaže ili pirsinzi, za njima retko ko ne okrene pogled.

Tako je i Bler Ondrla osmislila najneobičnije cipele na svetu - u obliku kopita. Cipele su kreacija kompanije Chaos Costumes iz Teksasa, a imaju platformu od oko devet centimetara

- Mnogo volim čudovišta i takve stvari... To me je i nateralo da napravim magične cipele - kaže Bler koja je ovaj neobičan hobi pretvorila u posao.

Međutim, njene cipele nisu samo u obliku kopita. Na njima ima i krzna, perja, dugačkih kandži...

"Luk je napravljen od čvrste plastike, tako da se ne savija i na taj način se bez napora održava ova divna silueta", kaže Bler Ondrla.

Pored izgleda, cipele imaju još nešto neobično. "Imaju u sebi kontrolni sistem koji sprečava klizanje na glatkim površinama. Unutra, u štikli se nalazi mali rezervoar toplog lepka, koji se lako može dopuniti kod kuće".

Bler, koja je ranije bila kozmetičarka i nije znala čime želi da se bavi, kaže da je posebno zanimljivo to što cipele koja ona pravi proizvode identične zvukove kao kopita kada dođu u dodir sa čvrstim tlom.

Ova mlada umetnica je srećna zato što, kako kaže, radi ono što voli i pruža ljudima nešto što na drugom mestu ne mogu da nađu.

BONUS VIDEO: KRAVATA SPREMNA U 5 POTEZA! Savršen štos da je vežete očas posla!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.