PANTALONE KOJE SU ŠOKIRALE SVET: Koštaju 168 dolara, a kada vidite kako izgledaju ni vama neće biti dobro! (FOTO)
"Pantalone" koje su šokirale svet, Foto: Printscreen/Carmardenim.com

FUJ!

PANTALONE KOJE SU ŠOKIRALE SVET: Koštaju 168 dolara, a kada vidite kako izgledaju ni vama neće biti dobro! (FOTO)

Previše smelo ili potpuno degutantno

Objavljeno:

Reklo bi se da su modni trendovi poslednjih nekoliko godina, pa čak i decenija sve smeliji. Brushalteri se nose kao majce, šortsevi se pretvaraju u komad teksasa koji nije pristojan čak ni za plažu, a devojke kao da se trude da obuku što manje garderobe, jer nažalost, misle da će na taj način biti privlačnije.

To su iskoristili i mnogi brendovi, kao i lanci prodavnica, u čijim kolekcijama je gotovo uvek jedan previše smeo model.

Tako su se i u jednoj onlajn prodavnici u ponudi pojavio komad teksasa pod imenom "ekstremno sečene pantalone". Prvo zbog čega ih pantalonama nikako ne možemo nazvati je činjenica da im nedostaje veći deo materijala. Složićete se da rajsferšlus, dva džepa i nekoliko trakica napred i pozadi, čisto da se sve poveže, više podseća na odeću koja je u najmanju ruku jedva "preživela" neku prirodnu katastrofu.

A cena - 168 dolara! Ili, 16.347 dinara, za nekoliko parčića teksasa!

Ni Tviteraši nisu ostali nemi na ovakvu ponudu, pa su navodne pantalone iskritikovali u svom stilu:

"Ovo čak ni ne izgleda kao da si previše siromašan za normalne pantalone, ovo izgleda kao da se špricaš heroinom u oko!"

"Ovo je test inteligencije na kome se može pasti. Ko to kupi, pa otprilike mu treba staratelj..."

Komentari poput ovih ne čude, jer je "pantalonama" od 16 hiljada teško pronaći svrhu. Čak ne mogu ni da posluže kao stara odeća za čišćenje prašine. Mi smo se trudili, ali nismo mogli da im pronađemo svrhu. Da li vi možete?

BONUS VIDEO: UMOTALA JE KOSU U PROVIDNU FOLIJU: Posle 15 minuta dobila je FENOMENALNU frizuru ko iz salona! JEFTINO, A RADI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.