NEVEROVATNA PONUDA: GRČKA PO CENAMA SNIŽENIM DO 52% PLUS ALL INCLUSIVE USLUGA ZA REZERVACIJE DO 30. APRILA!
Foto: Promo

ne propustite priliku

NEVEROVATNA PONUDA: GRČKA PO CENAMA SNIŽENIM DO 52% PLUS ALL INCLUSIVE USLUGA ZA REZERVACIJE DO 30. APRILA!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43

Objavljeno: 16:31h

Da li je i za vas rezervacija dobrog smeštaja je jedan od ključnih faktora koji utiču na zadovoljstvo tokom putovanja? Zaboravite na priču da ako želite luksuzan smeštaj morate da izdvojite mnooogo novca, jer u turističkoj agenciji ,,Travelland”, uz aktuelne popuste i do 52%, čak i najbolji hoteli mogu biti veoma povoljni! Ukoliko se odlučite da letujete u prvoj smeni tokom juna, smeštaju pojednim hotelima u Grčkoj, na bazi all inclusive usluge, možete rezervisati po ceni polupansiona!

foto: Promo

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u ,,Travellandu” važe popusti od čak 52%!

foto: Promo

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice ,,Travelland” će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Pored standardnih sadržaja boraveći u ovom hotelu možete koristiti i bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, parking, rent-a-car, restoran, saunu, teniski teren na otvorenom..

foto: Promo

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travellandom” bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hoteluu Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marinaimaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno! Za ovaj hotel je trenutno aktuelno sniženje do 42%!

foto: Promo

Xenios Dolphin Beach Hotel 3*je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park.

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedan od njih je hotel Xenios Theoxeniasa četiri zvezdice u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen. Uz popust koji je aktuelan do 30. aprila možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 42% nižoj ceni!

foto: Promo

Za sve Xenios hoteleturistička agencija ,,Travelland” je pripremila velike popuste koji idu do čak 52%a oni koji odluče da letuju u prvoj junskoj smeni uživaće u all inclusive usluzi po ceni polupansiona! Vaše je samo da požurite da odaberete smeštaj prema svojim afinitetima jer je interesovanje za pomenute hotele veliko. Zbog ove akcije koja traje do 30. aprila ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju 29. aprila od 10h do 17h.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.