VRUĆE PANTALONE izazvale BURU na društvenim mrežama: Da li biste i u koju svrhu obukli ovaj MINIJATURANI komad teksasa?
Vruće pantalone koje su izazvale lavinu loših komentara na društvenim mrežama, Foto: Printscreen/prettylittlething.com

ŠTA JE SAD OVO?!

VRUĆE PANTALONE izazvale BURU na društvenim mrežama: Da li biste i u koju svrhu obukli ovaj MINIJATURANI komad teksasa?

Svi se čude ovom novom odevnom komadu, a neki ga čak nazivaju i donjim vešom

Objavljeno:

Vruće pantalone nisu ništa novo, već godinama prolaze svoje faze - teksas, plastične, s dugmićima ili bez. Ali, ove godine, vruće pantalone su postale još toplije. Toliko da su se skoro pretvorile u tangice.

Popularna britanska Internet prodavnica odeće za mlade, uglavnom festivalskog karaktera, Pretty Little Thing objavila je nove modele za sezonu proleće/leto 2018. I to ne bi bilo ništa neobično da se među šarenim, svetlucavim, više-manje plastičnim odevnim komadima nisu našle i vruće pantalone od teksasa. Ako se to tako može nazvati.

- Vruće pantalone od teksasa su ubitačne u vašoj omiljenoj kombinaciji - piše u opisu proizvoda. Cena je 15 evra, a mogu se kupiti u brojevima od 32 do 44.

Korisnici društvenih mreža se definitivno nisu složili ni s opisom proizvoda, niti sa samim proizvodom. Svi se čude ovom novom odevnom komadu, a neki ga čak nazivaju i donjim vešom.

Na Internet stranici šorts se opisuje kao odevni komad za ljude koji vole da posećuju festivale, a po prirodi su smeli i samouvereni.

Ove vruće pantalone ništa ne ostavljaju mašti - visokog struka i s iščupkanim odsečenim nogavicama, pokazuju celu guzu osobe koja ih nosi.

BONUS VIDEO: NAJLEPŠE HALJINE ZA LETO 2017: Sve slavne dame nose ovaj dezen u letnjoj sezoni

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.