Revija: Održan je prvi Kids & Teen Fashion Selection
Kid&Teen Fashion Selection, Foto: Promo

modni događaj

Revija: Održan je prvi Kids & Teen Fashion Selection

Predstavili su nam se najuspešniji mali manekeni iz modne agencije Select, noseći modele najprestižnijih brendova

Objavljeno:

Modna agencija Select prvi put u Srbiji ovog vikenda organizovala je Kids&Teen Fashion Selection, jedinstven multimedijalni događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere, kao i zvezde tinejdžera, organizujući besplatne zanimljive i edukativne sadržaje za njih.

Prvog dana ove velike dečije modne I kreativne manifestacije predstavili su nam se najuspešniji mali manekeni iz modne agencije Select, noseći modele najprestižnijih brendova, koji brinu o tome da I najmlađi budu stilizovani po onome što nova modna sezona donosi kao vladajući trend.

Uz najnovije kolekcije za proleće/leto za decu i tinejdžere, mnogobrojni mali posetioci u Belexpocentru mogli su da uživaju u različitim radionicama, poput škole kuvanja, oslikavanja lica, druženju sa popularnim jutjuberima i vlogerima, koji su potpisivali svoje knjige i održali predavanja o vlogovima.

Devojčice I dečaci mogli su da uživaju I u plesnim nastupima svojih vršnjaka, ali I da nauče nove plesne korake. Oni malo hrabriji imali su priliku da se popnu uz stenu za freeclimbing.

Kid&Teen Fashion Selection
Kid&Teen Fashion Selection foto: Promo

I drugog dana ove velike dečije modne I kreativne manifestacije predstavili su nam se najuspešniji mali manekeni iz modne agencije Select, noseći modele poznatih dečijih brendova, kao i modele na humanitarnoj reviji Kids for Kids, koji će biti donirani Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Deca manekeni modne agencije Select prošetali su pistom u sportskoj garderobi, modernim haljinicama različitih dezena, košuljama, polo majicama i pantalonama u različitim bojama, upotpunjenim haljinicama za male princeze koje odišu ekskluzivnošću I elegancijom. Sa svojim naslednicima pistom su prošetali I Ivana Peters, Dr Feelgood I voditelj Dejan Pantelić.

Posebno interesantna bila je revija garderobe za kućne ljubimce. Više od dvadeset pasa najrazličitijih rasa prošetalo je pistom u Belexpocentru obučeno u razigrane modele kreirane specijalno za njih. Veliku pažnju izazvale su poznate ličnosti koje su se na pisti pojavile u ulozi manekena sa ljubimcima, među kojima Lepa Lukić, glumci Uroš Jovčić I Ljuba Bulajić, voditelj Lav Pajkić, Tina Ivanović, Jellena, Sonja Lazetić I mnogi drugi.

Kid&Teen Fashion Selection
Kid&Teen Fashion Selection foto: Promo

Ono što Kids&Teen Fashion Selection posebno izdvaja je bogat prateći program u okviru kojeg su mališani u Belexpocentru mogli da friziraju svoje mame, da nauče kako se pravi zdrav šejk i učestvuju u kvizu o zdravoj ishrani, da se takmiče u penjanju na stenu za freeclimbing.

Nakon dva dana modnih revija, bogatog programa, radionica, predavanja, sporta, plesa, modna agencija Select zatvorila je Kids&Teen Fashion Selection I novi najavila već za oktobar ove godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.