MELANIJA U SAVRŠENOJ LETNJOJ HALJINI: Košta 1.000 evra, a u njoj Trampova izgleda KAO MILION DOLARA (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

idealna za visoke temperature

MELANIJA U SAVRŠENOJ LETNJOJ HALJINI: Košta 1.000 evra, a u njoj Trampova izgleda KAO MILION DOLARA (FOTO)

Popularna Slovenka bila je sjajno raspoložena, a njena modna kombinacija potvrdila je da je iskonska modna ikona

Objavljeno:

Prva dama Amerike Melanija Tramp uoči praznika posetila je dečju bolnicu na Floridi, a tokom posete malenim pacijentima je podelila poklone.

Popularna Slovenka je bila sjajno raspoložena, a njena modna kombinacija za tu priliku ponovo je potvrdila da je iskonska modna ikona.

Nosila je crno-belu prugastu haljinu asimetričnog kroja koja joj je naglasila struk, a kombinovala ju je sa salonkama Kristijana Labutena. Njen izbor osmislio je američki dizajner Adam Lipes, koja košta nešto malo preko 1000 evra.

Adam Lipes je dizajner kojeg često bira Amal Kluni, a u svojoj garderobi ima nekoliko njegovihupečatljivih komada. Preko zime poznata advokatica nosila je njegov kaput s krznom.

Bivša supruga Donalda Trampa, Ivana izjavila je u šali da je ona njegova prva supruga i dodala: "Ja sam, dakle, prva dama. Ok?". Na to je stigao odgovor iz Melanijinog tabora: "Prva dama svoju titulu namerava da koristi da bi pomagala deci, a ne kako bi prodavala knjige". Ova poseta bolnici i druženje s malenima potvrđuje da Melanija nije izgubila fokus bez obzira na trzavice sa svojim suprugom.

BONUS VIDEO: Maja Gazdić (SNS), Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.