ONI NAJMANJE VARAJU: Na VERNOST osoba rođenih u ovom ZNAKU možete da računate do KRAJA ŽIVOTA!
Rakovi teže dubokoj i stabilnoj emotivnoj vezi punoj ljubavi, Foto: Pixabay.com

NEMA MESTA PRELJUBI

ONI NAJMANJE VARAJU: Na VERNOST osoba rođenih u ovom ZNAKU možete da računate do KRAJA ŽIVOTA!

Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu

Objavljeno: 14:54h

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najvjerniji.

Reč je o Rakovima koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi u kojoj nema mesta preljubi. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu.

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje i vole kada im se ljubav dokazuje. Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom znaku jeste da neće dopustiti da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi pa će se potruditi da reše svaki problem čim se pojavi. Rakovi svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto pa su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo da stanu u njihovu odbranu po svaku cenu.

Rakovi se ističu kao najveći pobornici vernosti
Rakovi se ističu kao najveći pobornici vernosti foto: Pixabay

Rakovi se ističu kao najveći pobornici vernosti, a još nekoliko znakova zodijaka takođe nije sklono prevari. Među njima su Bikovi koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, tradicionalne Device i Jarčevi koji su na glasu kao jako strpljive osobe pa su spremni da porade na svojoj vezi koliko god je potrebno.

BONUS VIDEO: Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.