Tražila je da joj frizerka malo SKRATI KOSU, a kad je videla frizuru ZAPREPASTILA SE! Ovu uslugu PLATILA JE 80 DOLARA!
Frizerka joj napravila rupu u kosi, Foto: Facebook

au

Tražila je da joj frizerka malo SKRATI KOSU, a kad je videla frizuru ZAPREPASTILA SE! Ovu uslugu PLATILA JE 80 DOLARA!

Deni je morala kod drugog frizera na popravku

Objavljeno:

Deni Draper iz australijske države Kvinslend zaprepastila se kada je videla šta joj je frizerka uradila sa kosom nakon što je izašla iz jednog tamošnjeg popularnog frizerskog salona.

A kako i ne bi kada joj je nova frizura izgledala kao da ju je ošišalo malo dete. Naime, Deni je ušla u frizerski salon S+S HairBeauty u Brisbejnu i tražila da joj stave preliv na sveže obojenu plavu kosu te da joj "malo skrate vrhove". Ali, ono što je dobila retko se viđa. Nakon što ju je ošišala, Deni je tražila frizerku da je fotografiše s leđa te joj je platila šišanje i farbanje 80 dolara (oko 480 kuna). Tek nakon što je izašla iz salona, uzela je mobilni kako bi poslala fotografiju nove boje kose prijateljici, ali imala je šta videti. Kosa joj nije bila ravno odrezana već je po sredini imala rupu pa je Deni odmah odjurila nazad u salon i tražila da joj vrate novac ili da joj poprave frizuru. Menadžerka salona odlučila je da joj popravi frizuru, međutim ispalo je još gore pa ju je skratila više nego što je 26-godišnjakinja ikada želela. Kako joj nisu hteli vratiti novac, Deni je napustila salon i otišla u drugi gde su joj za 55 dolara "spasili" frizuru. Nakon što je svoje iskustvo podelila na internetu, uverila se kako nije bila jedina koja je ovako prošla te da i druge žene imaju negativna iskustva s istim salonom. Iz salona su se opravdali kako im devojka nije "dopustila" da joj se frizura dovrši pa je zato tako izgledalo.

– Ako nije bila završena, zašto je frizerka onda tražila da platim i pustila me iz salona? – upitala je 26-godišnja devojka.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Miloš Đurović

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.