CENITE KVALITET, STIL I UDOBNOST? Kožna italijanska obuća za sve prilike
Sjajne cipele, Foto: Promo

Sjajni predlozi

CENITE KVALITET, STIL I UDOBNOST? Kožna italijanska obuća za sve prilike

Budite muškarac koji neće napraviti grešku pri izboru obuće!

Objavljeno:

Ukoliko ste jedna od osoba koja ceni kvalitet i prefinjen izgled, a pre svega volite udobnost i pristupačne cene, imamo sjajne predloge za vas.

Italijanska obuća je sinonim za pomenute stvari, a naši predlozi su izrađeni od 100% prave kože i svojim dizajnom ostavljaju snažan utisak. Budite muškarac koji neće napraviti grešku pri izboru obuće!

Ukoliko ste za klasičan, a opet efektan model, Bruger 434 je pravi izbor za vas. Prednost ovog modela je što ga možete nositi u neformalnim varijantama, ali i u vrlo elegantnim prilikama. Bruger 434 model je dostupan u krem, teget i sivoj boji. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 5990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420- 502 radnim danima.

Cipele
Cipele foto: Promo

Mokasine su model koji nikada ne izlazi iz mode, one su večne! Model Prodigio 1007 je izrađen od 100% prirodne kože, vrlo su udobne i elegantne. Dostupne su u dve različite varijante, a njihova cena je 5490 rsd. OVDE ih poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Mokasine
Mokasinefoto: Promo
Mokasine
Mokasinefoto: Promo

Walking 058 je model sa kojim sigurno nećete da pogrešite. Ukoliko ne volite da eksperimentišete sa stilovima i dizajnom, ovo je pravi izbor. Klasičan model, udoban i pogodan za sve prilike. Dostupne su u braon, krem, teget i plavoj boji. OVDE ih poručite, za 5990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipelefoto: Promo

Volite udobnost i sportsku varijantu italijanske obuće? Patike Hombre 3036 su oličenje kvaliteta, trenda i komfora. Dostupne su u četiri boje ( siva, teget, bordo i maslinasto zelena ), njihova cena je 5990 rsd, OVDE ih možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Patike
Patike foto: Promo
Patike
Patike foto: Promo

Champignon 2015 je mnogima favorit! Veoma su upečatljive, lepog dizajna, takođe kao i svi modeli izrađeni od 100% prave kože. Dostupne su u čak 8 različitih varijanti. Ukoliko želite da skrenete pažnju na sebe dobrom obućom, ove su nepogrešiv izbor. OVDE ih možete naručiti, po ceni od 7990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420- 502 radnim danima.

Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo

Šest različitih modela Champignon 2014 je mnoge oborio sa nogu! Spoj je retro i elgantnog izgleda, i odlično pristaje svim generacijama. Po ceni od 7990 rsd, možete ga OVDE poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo

Celokupan asortiman obuće, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.