5 GREŠAKA SA DONJIM VEŠOM KOJE SVE ŽENE PRAVE: Uz ove trikove odaberite najbolji rublje za sebe, koji će vam DUGO trajati!
Ove greške sa donjim vešom svi pravimo, Foto: Profimedia

NE RADITE OVO!

5 GREŠAKA SA DONJIM VEŠOM KOJE SVE ŽENE PRAVE: Uz ove trikove odaberite najbolji rublje za sebe, koji će vam DUGO trajati!

Važno je da se u svojim gaćicama osećaš udobno, a koga briga piše li na etiketi M

Objavljeno: 15:06h

Mnoge žene greše kada je reč o kupovini, održavanju, ali i nošenju donjeg veša.

Ne uzimaš u obzir da se veličina grudi menja

Uvek nosiš istu veličinu brushaltera? To i nije najbolja stvar jer se veličina tvojih grudi tokom mesečnog ciklusa menja. Zato bi trebalo da uložiš u dve veličine, onu koju ćeš nositi onih dana ciklusa kad se grudi povećaju, i onu svoju standardnu.

Biraš premale gaćice

Žene kao da vole da muče same sebe. Mnoge kupuju manju veličinu gaćica od potrebne pa ih stežu i urezuju se u kožu. Uh! Važno je da se u svojim gaćicama osećaš udobno, a koga briga piše li na etiketi M?!

Stalno nosiš svoj omiljeni brushalter

Znamo kako je kad pronađeš onaj pravi, koji se slaže uz većinu tvoje odeće i lepo ti stoji. Ipak, ako ga stalno nosiš (pa ga i stalno pereš), bretele će olabaviti, korpe će se izobličiti i tvoj grudnjak neće dobro 'raditi svoj posao'. Trebalo bi da imaš nekoliko komada.

Kupuješ lep, ali ne i funkcionalan brushalter

To razumemo ako se spremaš na obećavajući dejt, ali za svakodnevni život u kojem nas pritiska toliko toga, barem ne bi trebalo da nas pritiska brushalter. Tvoj grudnjak je tvoja podrška, on mora da zaštit mišiće koji pridržavaju tvoje grudi, a jednom kad ti mišići popuste, teško ćeš ih ponovno vratiti u formu. Neka korpe budu prave veličine, bretele ne smeju biti labave, ali ti se ne smeju ni urezivati u kožu.

Pogrešno pereš svoj veš

Istina da je najlakše ubaciti rublje u mašinu za veš i to je to! Ipak, pokušaj odsad brushalter da pereš na ruke, nežno ga iscedi i položi na sušilicu za veš (nemoj ga kačiti, da se ne bi rastegao). Ovako će ti duže trajati! BONUS VIDEO: Miljan Damjanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.