VOLITE 100 POSTO KOŽNU ITALIJANSKU OBUĆU? Ovo ne smete da propustite!
Foto: promo

Neverovatna akcija

VOLITE 100 POSTO KOŽNU ITALIJANSKU OBUĆU? Ovo ne smete da propustite!

Oličenje kvaliteta, stila i modernog dizajna su italijanske cipele. Ukoliko cenite navedene stavke, imamo sjajne predloge za vas

Objavljeno:

Oličenje kvaliteta, stila i modernog dizajna su italijanske cipele. Ukoliko cenite navedene stavke, imamo sjajne predloge za vas, sa kojima ćete sasvim sigurno biti oduševljeni. Obuća koja je izrađena od 100% prirodne kože, visokog kvaliteta, a po cenama koje su veoma pristupačne, će ostaviti snažan utisak na vas, a i na vašu okolinu. Neka vas svi upamte po sjajnom izboru cipela!

Dopada vam se casual stil? Ove cipele su sinonim za udobnost i kombinovanje za sve prilike. Proizvedene su u Italiji, 100% koža, a siva boja sa plavim detaljima daće poseban pečat svakom vašem stajlingu. OVDE ih možete poručiti po ceni od 4790 rsd dostupne su 4 različite boje ( sivoj, teget, braon i crnoj ), ili pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo

Ako volite klasičnije modele, a elegantne, koje se uklapaju u sve stilove, model FFERRI VERA PELLE je odličan izbor za vas! Dostupan je u tri boje - plavoj, teget, i braon, veoma su udobne i efektne. Cena ovih cipela je 4790 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Ukoliko volite modele koje su vanvremenski, ove cipele su idealne za vas. Dostupne su u crnoj, braon i plavoj boji. 100% prava koža, odlično se uklapaju u sve odevne kombinacije. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 6390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Model Chamignon 080 je model kojim su muškarci oduševljeni! Ove čizmice su takođe kožne, imaju pertle, i veoma su atraktivne. Udobne su i odlično se uklapaju u casual stil. Njihova cena je 7190 rsd, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo

Ako ste ljubitelj sportskih varijanti, ove patike su apsolutni hit. Dostupne su u nekoliko varijanti, a osim sportskih, mogu da se kombinuju i u elegantnijim prilikama. Cena patika je 5990 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Ovaj model klasičnih čizmica je model sa kojim ne možete pogrešiti! Vrlo su elegantne, udobne, i odlično se uklapaju u svaku odevnu kombinaciju. Ove čizmice su večite, ne izlaze iz mode i dostupne su u 3 različite varijante, a izrađene su od 100% prirodne kože. Njihova cena je 6390, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: promo
foto: promo

Ako su vaš odabir vrlo elegantni modeli, evo jednog predloga. Ove sjajne cipele su takođe izrađene od 100% prirodne kože, sa dve kopče sa strane, koje daju poseban pečat. Dostupne su u crnoj, braon, kao i teget boji, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 6390 rsd

foto: promo
foto: promo

Celokupnu ponudu, po fenomenalnim cenama, možete OVDE pogledati.

Napomena: Akcijske cene traju do Nove godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.