Ovako izgledaju šumske vile pod rukama mlade dizajnerke Suzane Koprivnjak (FOTO)

LEPOTICE U DIVLJINI

Ovako izgledaju šumske vile pod rukama mlade dizajnerke Suzane Koprivnjak (FOTO)

Nova kampanja iz sveta mode se približila prirodi toliko da ćete se zapitati da li muze zaista postoje

Objavljeno: 15:36h
Dragana Vulović

Mlada slavonska dizajnerika Suzana Koprivnjak, pobednica ovogodišnjeg takmičenja LIFT by Perwoll, snimila je kampanju za debitantsku kolekciju simboličnog naziva „Deer season“. Ovako je izgledao vek ženske lepote u dalekoj Kini (GIF) (VIDEO)

Kolekcija je prikazana na ovosezonskom Bipa FASHION.HR-u, gde je Suzana kroz 12 celovitih look- ova pokazala celovitu i zrelu kolekciju sa velikom dozom maštovitosti u vidu modnih detalja i samog priređivanja revije. Ove šešire nosićete samo ako ste ludo hrabre! (FOTO)

Suzana Koprivnjak je apsolvent studija modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Živi u Slavoniji, u mestu Gat pored Osijeka. Kina osvaja svet, i kineska moda osvaja svet! (FOTO)

Do pobede na ovogodišnjem takmičenju Lift, izlaže manje kolekcije i ilustracije, i istorijske kostime u sklopu grupnih izložbi i lokalnih manifestacija. Koja je dioptrija vaše ogrlice? Ovakav nakit do sad nikad niste videli! (FOTO)​

Glavna nit vodilja u stvaranju mode i umetnosti, za Suzanu znači udahnuti materijalu i celokupnoj kolekciji neki lični utisak i trag koji ima notu organskog prizvuka, a u kombinaciji sa minimalističkim stvara zanimljivu simbiozu. Njih tri su prve srpske modne kreatorke! (FOTO)​

Posebnost poslednje 2 kolekcije leži u izgledu materijala koje Suzana sama obrađuje destrukcionim principima (paljenje, prskanje bojom, prošupljivanje). 10 frajera čije su frizure samo izgovor da ih što duže gledate (FOTO)​

- Kolekcija je inspirisana upravo gustom slavonskom hrastovom šumom i saživotom divljači u njoj. Vidi vam se izrastak? Pokrijte ga šljokicama i bićete trendi! (FOTO)

Tekstura kore debla bila je podsticaj za intervenciju na površini materijala. 18 fotki zbog kojih ćete poželeti da budete crvenokosa (FOTO)

Intervencija je izvedena tehnikom paljenja uz prskanje i bojenje na laganim i prozračnim materijalima poput muslina i svile.

Kao antipod odevnim predmetima inspisanih organskim, kolekciju nose i gornji odevni predmeti u vidu kaputa, prsluka i pelerina, razigranih krojeva, ali i dalje sa elementima minimalizma. Detalji kolekcije protežu se u asocijacijama na životinjski svet kroz upotrebu dodatog krzna i perja, i oglavlja u vidu jelenjih rogova koji daju dodatnu mističnost.

Na kampanji je radio niz mladih i entuzijastičnih ljudi koji su ovo snimanje odradili jednako euforično kao i ja.

Fotografiju potpisuje mladi i talentovani vukovarski fotograf Marko Džavić uz asistenciju Tomislava Šilovinca.

Modeli su Iva Kovačević i Sara Jurišić.

Za make up je bila zadužena talentovana make up umetnica Jelena Tufeković, a frizuru su odradile frizerke Marija Mesaroš i Irena Ivičić.- Kaže Suzana Koprivnjak.

Foto: Marko Džavić uz asistenciju Tomislava Šilovinca (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.