Melanija Tramp i u svakodnevnoj kombinaciji izgleda moćno: Evo kako joj je to uspelo! (FOTO)
Foto: AP

kraljica stila

Melanija Tramp i u svakodnevnoj kombinaciji izgleda moćno: Evo kako joj je to uspelo! (FOTO)

Prva dama Sjedinjenih Američki Država juče je obišla teksaške porodice pogođene septembarskim uraganom Harvijem, a glavna vest ponovo je bio njen upečatljiv modni stil

Objavljeno:

Melanija Tramp i Karen Pens, supruga potpredsednika SAD Majka Pensa, obišle su obalu Teksasa ne bi li porazgovarale s preživelima velike prirodne katastrofe koja je pogodila ovaj deo Amerike u septembru, piše Glossy.

Prva dama porazgovarala je s jednom porodicom koja je ostala bez doma zbog uragana Harvi, posetila je jednu lokalnu školu, upoznala je lokalne heroje i provela dan za pamćenje. Međutim, ono što će se svakako pamtiti nakon ovog putovanja Melanije Tramp jeste njen odabir odeće za ovu priliku.

foto: AP

Supruga Donalda Trampa uspela je da, uprkos tome što je nosila zimsku jaknu, izgleda veoma, veoma seksepilno. Kako joj je to pošlo za rukom?

foto: AP

Kako bi se zaštitila od hladnoće, Melanija je ponela tešku jaknu modne kuće Rag & Bone, za koju strani mediji javljaju da se u Americi može kupiti za nešto manje od hiljadu dolara. U pitanju je maslinastozeleni model koji je bivša manekenka kombinovala s braon rolkom i skinny modelom tamnozelenih farmerica.

Jednostavno, a tako, tako moćno!

foto: AP

(Espreso.co.rs/ Izvor: Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.