One važe za IKONE STILA, a ovakve zimske KAPUTE su odabrale ove sezone! (FOTO)
Foto: Fonet/AP

OD NJIH MOŽE DA SE UČI!

One važe za IKONE STILA, a ovakve zimske KAPUTE su odabrale ove sezone! (FOTO)

Iskopirajte stil prve dame Argentine, Amerike ili Francuske

Objavljeno:

One su jedne od najmoćnijih žena sveta, a ono što ih izdvaja iz političke mase je njihov sofisticiran i upečatljiv modni izričaj. Modni izbori Brižit Makron, Juliana Avada i Melanija Tramp već su neko vrijeme na meti medija. Modnim kritičarima intrigantna je njihova prefinjenost i sposobnost da čak i relativno jednostavne odevne komade kao što su dugi jesnji kaputi nose s takvom otmenošću, kojoj retko ko može odoleti. Fantastične kapute koje ove jeseni biraju prve dame Argentine, Francuske i Amerike pogledajte u nastavku…

Da itekako zna kako da nosi stejtment komad kao što je Balmainov sako naglašenih ramena ili pak koralno crveni svečani kombinezon, prva dama Francuske Brižit Makron odavno je dokazala, a ovoga puta za vreme posete Abu Dabiju poglede je plenila očaravajućim belim kaputom do kolena prošivenog svetlucavim nitima i upečatljivim crnim Dugmadima. S obzirom na to da je reč o vrlo dominantnom komadu Makron je odabrala jednostavan crni autfit sastavljen od uskih crnih pantalona i crne bluze.

Iako su Melaniju Trump u počecima Trampovog mandata svetski poznati dizajneri odbijali da oblače, ona danas uspešno gradi status modne ikone. Za vreme službene posete Južnoj Koreji prva dama Amerike svojim nesvakidašnjim kaputom uspela je da zaseni sve ostale vesti i pstane glavna tema dana. Burgundi kaput predimenzioniranih rukava delo je španskog brenda Depozo, a dodatnu notu prefinjenosti Melanija je kaputu dala kraljevsko plavim Christian Louboutin salonkama.

A post shared by Ètiquette (@lady_etiquette_) on

Prva dama Argentine Juliana Avada posetila je Njujork gdre je u pratnji supruga i argentinskog predsednika Maurisijo Makri odala počast žrtvama napada u Tribeci. Njen modni odabir i ovoga puta dočekan je s oduševljenjem modnih kritičara. Poznata po jednostavnim i sofisticiranim autfitima i očaravajućim dizajnerskim komadima klasičnih krojeva, kaputom u kariranom it-uzorku sezone Avada je izgledala dostojanstveno i izuzetno čik. Baš kao i Brižit Makron ostatak autfita lišen je suvišnih preterivanja, pa se tako Juliana Aaada odlučila za čisto crnu kombinaciju svečanih pantalona kraćih nogavica i crnih kožnih gležnjača.

(Espreso.co.rs/Cover.style.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.