TRENDI SUKNJE NA VELIKOM SNIŽENJU: Privucite sve poglede ovim kvalitetnim komadima!
Foto: Promo

Fantastični predlozi

TRENDI SUKNJE NA VELIKOM SNIŽENJU: Privucite sve poglede ovim kvalitetnim komadima!

Suknje su odevni predmet koji nikada neće izaći iz mode! Odlične su za sve prilike, za šetnje, posao, svečane momente..

Objavljeno:

Suknje su odevni predmet koji nikada neće izaći iz mode! Odlične su za sve prilike, za šetnje, posao, svečane momente... One su izraz ženstvenosti, daju dozu prefinjenosti i elegancije i u njima ćete sigurno privući poglede oko vas. Spojili smo trend, kvalitet, i pristupačne cene, kako bi ste ove jeseni sve ostavili bez daha!

Suknje u dobrom, animal printu su uvek aktuelne! Suknja od šifona, sa leopard printom je izuzetno udobna, kvalitetna i upečatljiva. Šifon je veoma lagan i prijatan materijal, pogodan za nošenje u svim vremenskim uslovima. Blagi „A“ kroj srednje dužine ovoj suknji daje veliku prilagodljivost svim prilikama i potrebama njene vlasnice. Pojas od širokog lastiša osigurava udobnost prilikom nošenja. Veoma lako se održava i peglanje nije potrebno. Njena cena je 2390 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Midi suknje su bezvremenske! Midi suknja od veoma aktuelnog tila je fantastičnog kvaliteta, u modernim bojama – marun (trula višnja) i maslinasto zelena. Oplemenjena je zlatnim ornamentima u obliku cveta po prednjem delu. Model je srednje dužine i blagog „A“ kroja izuzetne udobnosti,potpomognute pojasom od širokog lastiša. Veoma je prijatna za nošenje, zahvaljujući laganom tilu koji diskretno prati svaki vaš pokret, bez ikakvih opterećenja. OVDE možete da poručite suknju, po ceni od 2790 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Kratke suknjice su uvek u trendu! Ova suknja je idealna za kombinovanje, jer bilo koji komad koji obučete uz nju, ne može biti promašaj. Bela suknja, ukrašena sa mašnom na struku, je odličan pogodak za svečane, posebne trenutke! Suknja lepo ističe struk, vizuelno sužava figuru, zbog svog šireg kroja u donjem delu. OVDE odmah može postati vaša, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1500 rsd.

foto: Promo

Ove sezone lepršave suknje u jakim bojama su pravi pogodak! U ovoj kratkoj bordo suknji, možete postići elegantan i prefinjen izgled uz visoke potpetice i elegantnu bluzu, a isto tako možete je kombinovati uz ravnu obuću i patike, u dnevnim šetnjama. Suknja se blago širi, te vizuelno sužava noge. Njena cena je 1500 rsd, a OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Prefinjen izgled je uvek dobar izbor... Suknja sa floral printom, dužine ispod kolena je izbor sa kojim nećete pogrešiti. Idealna je za poslovne sastanke, i posebne momente. Osim printa koji je veoma moderan, sam kroj suknje je izuzetan, jer prikriva nedostatke i ističe struk. Njena cena je 2900 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih stvari, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.