UGREJTE SE U HLADNIM DANIMA: Jakne i kaputi koji su apsolutni hit ove jeseni!
Foto: Profimedia

Budite drugačije

UGREJTE SE U HLADNIM DANIMA: Jakne i kaputi koji su apsolutni hit ove jeseni!

Stigli su hladniji dani, a vi i dalje želite da budete elegantne i primećene? Sve što treba je da pronađete dobar kaput koji je u trendu

Objavljeno:

Stigli su hladniji dani, a vi i dalje želite da budete elegantne i primećene? Sve što treba je da pronađete dobar kaput, koji je u trendu, a ujedno i kvalitetan, ili jaknicu, koja je šik i pogodna da se nosi u svim prilikama.

Jakne sa zanimljivim printovima su apsolutni hit ove jeseni! Ova jakna sa kapuljačom je izuzetno topla, udobna i u njoj ne možete biti nezapažene! Odlično se uklapa u različite stilove - od dnevnih, do večernjih varijanti. Odmah je možete poručiti OVDE, po ceni od 3500 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Maslinasta boja je vrlo trendi. Ova jakna je klasičnog kroja, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormanu. Možete je nositi u sportskim varijantama, ali i u vrlo elegantnim prilikama. Njena cena je 5000 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovaj kaput naglasiće vaš stil! Klasičnog je kroja, koji ne izlazi iz mode, i lepo naglašava struk. Svakoj vašoj kombinaciji daće posebnu notu elegancije, OVDE ga možete poručiti, po ceni od 5500 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Crni kaputići su večiti ! Ovaj fenomenalni kaput je vrlo udoban, ima ukrasne dugmiće, i blago se širi pri dnu, te pristaje svakoj figuri. OVDE ga možete odmah poručiti, po ceni od 5500 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Unesite vedrinu u sumorne, jesenje dane! Žuti kaput je odlično rešenje! Ovaj kaput će svaku vašu kombinaciju učiniti šik i upečatljivom. Cena kaputa je 4900 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnihh stvari, možete OVDE pronaći, po pristupačnim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.