KOMPLETNO STILIZOVANE OD GLAVE DO PETE: Evo kako to postići sa malo novca!
Foto: Promo

Zablistajte

KOMPLETNO STILIZOVANE OD GLAVE DO PETE: Evo kako to postići sa malo novca!

Ukoliko volite da pratite modne trendove, i da uvek budete stilizovane u svim prilikama, možete to postići bez trošenja puno vremena

Objavljeno:

Ukoliko volite da pratite modne trendove, i da uvek budete stilizovane u svim prilikama, možete to postići bez trošenja puno vremena i mnogo novca. Trik je u pronalaženju garderobe koja je spoj modernog, kvalitetnog i pristupačnog.

Haljine nikada ne izlaze iz mode i mogu se nositi tokom cele godine! Floralni print je apsolutni hit ove jeseni! Neka na vama i dalje cvetaju ruže. Ovakve haljine su stvorene za sve prilike i u njima ćete uvek zablistati. Haljina sa ružama sa kratkim rukavima, vrlo je udobna i kvalitetna, i lepo prati liniju tela. OVDE odmah može postati vaša, po ceni od 2700 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Ova haljina odiše stilom Pariza! Vrlo je elegantna, svedena i zbog svog “A” kroja odlično pristaje svim tipovima građe. Kratkih je rukava, struk je blago naglašen. Jako je nežnih boja, vrlo interesantnog dezena i u ovoj haljini ne možete proći neopaženo. Njena cena je 2700 rsd OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Verujete u snove i volite dreamcatcher? Sanjajte lepo i nosite ultra trendi majice! Majice dreamcatcher su dostupne u više različitih varijacija, vrlo su udobne, i lake za kombinovanje. Možete ih uklopiti i za svečanije prilike, kao i za neformalne dnevne šetnje gradom. Cena majice je 1300 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Majice sa kosturskim glavama su apsolutni hit ove sezone! Možete ih nositi u svim prilikama, efektne su, udobne i lako se uklapaju u različite stilove. Akcijska cena je samo 1300 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Majice su dostupne u više različitih varijacija.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Uz dobar stil, naravno idu i efektni aksesoari! Ponesite dobar ručni ženski sat! Upotpunite svoju kolekciju, neobičnim i vrlo zanimljivim satovima! Ovi satovi su dostupni u različitim bojama, ukrašeni su prelepim cvetićima u vidu kristala, kao i cirkonima na kajišu. Ove satove možete kupiti OVDE, po ceni od samo 700 dinara, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Volite narukvice? Želite da vaše ruke izgledaju neodoljivo privlačno i raskošno? Ponesite “All in onenarukvicu! Uz nju vam nijedan komad nakita više neće biti potreban! Ove narukvice su dostupne u nekoliko boja i u nekoliko različitih varijanti, njihova cena je 500 rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još sjajnih proizvoda, možete pronaći OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.