10 modnih komada koji će vas pretvoriti u street style zvezdu! (FOTO)
Foto: pixabay.com

budu šik

10 modnih komada koji će vas pretvoriti u street style zvezdu! (FOTO)

Izazov stvaraju novi trendovi koji nalažu da se spaja nespojivo i danas je teško istaći se koristeći stare trikove.

Objavljeno:

Posle legendarnog Pink Stara ovo je najveći ružičasti dijamant na svetu! (FOTO)

Svi imaju neke svoje male tajne koje im pomažu da u trenu podignemo izgled, bez puno muke. Tu se uglavnom radi i o onim modnim pravilima koje znaju svi: manje je više, crna i bela su ultimativna šik kombinacija, mala crna haljina je obavezan deo garderobe svake žene, baš kao i klasične crne salonke.

Ali izazov stvaraju novi trendovi koji nalažu da se spaja nespojivo i danas je teško istaći se koristeći stare trikove. Trendseterke i poznate ‚‚it" devojke svakodnevno smišljaju nove načine za privlačenje pažnje, a iako vam se čini da im to polazi za rukom samo zbog skupocenih dizajnerskih krpica, kod njih se sve svodi na nekoliko jednostavnih stilskih trikova koje uopšte nije teško iskopirati, a ovo je lista najaktualnijih:

foto: giphy

1. Torba u jarkoj boji

Crne, sive i bež torbe su popularne zbog prilagodljivosti, ali ako ih u ormanu već imate nekoliko, možete priuštiti i jednu u jarkoj boji. Istina, ona se neće slagati s većinom vaše odeće, ali će s druge strane podići sve neutralne outfite i učiniti vaš stil zanimljivijim.

foto: pixabay.com

2. Predimenzionirana dolčevita

Svaka street style zvezda ima bar jednu u ormaru, a u njima uvek izgledaju šik zahvaljujući proverenom stilskom triku. Bajpopularnije je kosu ugurati u kragnu dolčevite što je ujedno i odlično rešenje za ‚‚bad hair" dane, a taj jednostavan potez u trenu će vam dati moderan look. Preveliki modeli trenutno su omiljeni među modistinjama koje ih najčešće kombinuju s uskim farmerkama, ali i širokim suknjama.

A post shared by Daria Kostromitina (@dashakos) on

3. Zanimljiva crna

Ako volite crno, to ne znači da vaš stil mora biti dosadan i jednoličan. Nabavite nekoliko efektnih crnih komada zanimljive teksture, poput lažnog krzna, vinila ili veštačke krokodilske kože, pa njima dajte novu dimenziju svojim crnim outfitima.

foto: pixabay.com

4. Marama

Marame su proteklih par sezona postale popularan modni dodatak koji se može nositi na razne načine. A jedan s kojim nikada ne možete pogrešiti je da je svežete oko vrata i nosite umesto ogrlice. ‚‚In" je i nositi je oko struka umesto kaiša, što u trenu daje vašim pantalonama potpuno novi izgled.

foto: pixabay.com

5. Zavrnuti rukavi sakoa

Sako je sam po sebi jedan od onih komada koji u trenu donose elegantan izgled, ali zavrnete li mu rukave i pokažete košulju koju nosite ispod, izgledaćete manje uštogljeno i više ‚‚cool". Pogotovo ako se tkanina sakoa i košulje međusobno savršeno upotpunjuju.

foto: pixabay.com

6. ‚‚Color blocking"

Možda je pre bilo neukusno istovremeno nositi crvenu i ružičastu, ali danas je upravo to jedna od najtrendi kombinacija boja koja odvaja ‚‚obične smrtnice" od modnih zvezda. Izaberite bilo koje dve boje iz istog spektra i pokažite odvažan stil.

foto: pixabay.com

7. Majica ispod haljine

Ovo je trik koji morate znati ako vam je teško da se odreknete omiljenih letnjih haljina jer to ni ne morate da uradite. Sada je moderno da ispod haljinice na bretele obučete najobičniju belu majicu ili u hladnijim danima crnu dolčevitu, a ovaj trend iz devedesetih je najjednostavniji način da se osećate i izgledate kao street style zvezda.

8. Kožne pantalone

Umesto crnih hulahupki, izaberite uske kožne pantalone ili helanke i iskombinujte ih sa suknjama i haljinama za hladnije dane. Suknja i hulahupke deluju uštogljeno i formalno, a s kožnim helankama dobićete opušteniji i moderniji look.

foto: profimedia

9. Velika bela košulja

Ovaj trik nije nov, ali posljednjih godina je opet popularan, a mnogi muškarci će se složiti da žene u velikim belim košuljama izgledaju iznenađujuće seksi. Naravno, potrebno je znatii kako je nositi, a najbolje će izgledati ‚‚spontano" ugurana u pantalone ili usku ‚‚pencil" suknju. Ne trebate vam čak ni nova jer možete nositi mušku.

A post shared by Mint Label (@mint_label_) on

10. Dva kaputa odjednom

Dva sloja bolja su od jednog i ne samo u lakiranju noktiju već i u slaganju modnih kombinacija. U hladnijim danima obucite teksas ili kožnu jaknu ispod kaputa, osim što ćete izgledati šik, biće vam i jako toplo.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.