DANAS PLENI LEPOTOM I STILOM, A NEKAD... Melanija je kao dete već šetala pistom, a kad je upoznala Donalda izgledala je TOTALNO DRUGAČIJE! (FOTO)
Foto: Profimedia

top!

DANAS PLENI LEPOTOM I STILOM, A NEKAD... Melanija je kao dete već šetala pistom, a kad je upoznala Donalda izgledala je TOTALNO DRUGAČIJE! (FOTO)

Prva dama Amerike decenijama mami uzdahe muškarcima.

Objavljeno: 19:54h

Životni put Melanije Tramp i dalje intrigira mnoge. Najlepša prva dama odrasla je u malom gradu u Sloveniji, a doživela je da bude supruga američkog predsednika.

Nekada se bavila manekenstvom, a kako je više puta sama priznala, oduvek je volela modu.

Ovo je Melanija (druga sa desne strane), kad je imala samo sedam godina:

foto: Profimedia

Kao mala je obožavala da štrika i nosi haljine koje joj je šila njena majka. Sa 16 godina je počela da se bavi manekenstvom, a posao ju je odveo prvo u Milano, potom u Pariz i na kraju u Njujork gde je i upoznala ljubav svog života.

foto: Profimedia

Svog supruga Donalda Trampa upoznala je davne 1998. godine i reklo bi se da su se zaljubili na prvi pogled. Sreli su se na jednoj zabavi u Njujorku, a ljubav su krunisali brakom 2005. godine. Svet je bio opčinjen venčanicom koju je nosila Melanija.

Lepa Slovenka je plenila u Diorovoj haljini i šlepom dugom šest metara!

Godinu dana kasnije Trampu je rodila sina Barona.

Melanija je druga prva dama rođena van zemlje koja je ušla u Belu kuću. Čast da bude prva imala je Luisa Adams, supruga 6. predsednika SAD Džona Kvinsija Adamsa, rođena u Velikoj Britaniji.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.