MELANIJU STALNO VIĐAMO U DAMSKIM HALJINAMA, a sad je obukla nešto sasvim drugačije! Sve dame sveta uzdišu za ovom odevnom kombinacijom! (FOTO)
Foto: Reuters

ludilo!

MELANIJU STALNO VIĐAMO U DAMSKIM HALJINAMA, a sad je obukla nešto sasvim drugačije! Sve dame sveta uzdišu za ovom odevnom kombinacijom! (FOTO)

Za raspravu o problemu zavisnosti napravila je mali modni izuzetak

Objavljeno:

Melanija Tramp bila je gošća rasprave o problemu zavisnosti od droge u porodici i među decom koja boluju od sindroma neonatalne apstinencije, na koju je stigla u pratnji savetnice predsednika Donalda Trampa, Kelien Konvej.

foto: EPA

Prva dama pozvana je kako bi održala govor na temu zavisnosti.

foto: EPA

47-godišnja prva dama, koju najčešće viđamo u ženstvenim haljinama i suknjama, za raspravu o problemu zavisnosti napravila je mali modni izuzetak, pa je svoj profinjeni stil zamenila poslovnim izgledom.

foto: Reuters

Iako je vrlo verovatno da je Melaniju u dres kod uputila savetnica Bele kuće Kelien Konvej, prva dama izgledala je, kao i uvek, besprekorno.

Uz klasičnu belu košulju, koju je ostavila otkopčanu na zadnjem dugmetu, slovenačka lepotica je naglasila poslovnu eleganciju obukavši crno strukirano odelo s vidljivim šavovima od belog konca na kragni i bočnim džepovima.

foto: EPA

Lepa prva dama imala je uredan francuski manikir i savršeno isfeniranu frizuru, koja je postala njen zaštitni znak.

foto: Reuters

Bivša manekenka, koju je aktuelni američki predsednik Donald Tramp upoznao 1998. na Nedelji mode u Njujorku, osvojila je sadašnjeg supruga svojom neodoljivom slovenskom lepotom koja joj je, čini se, pomogla da osvoji i srca američke javnosti, barem ako je suditi prema sprovedenim anketama koje su pokazale veliku popularnost prve dame u odnosu na omraženog predsednika.

- Hvala svima koji su učestvovali u današnjoj raspravi o zloupotrebi droge.

Govoreći o ovom problemu, možemo ostvariti značajnu promenu na bolje- stajalo je na Melanijinom službenom profilu na Instagramu koji prati sve političke dužnosti prve dame.

(Espreso.co.rs / tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.