DA LI BI STE VI PROŠETALI OVAKAV NATPIS? Kvalitetne i pristupačne majice domaće proizvodnje
Foto: Promo

Vrlo kreativno

DA LI BI STE VI PROŠETALI OVAKAV NATPIS? Kvalitetne i pristupačne majice domaće proizvodnje

Uz sjajne majice, možete biti primećeni, duhoviti, a da se u isto vreme osećate udobno i prijatno

Objavljeno:

Uz sjajne majice, možete biti primećeni, duhoviti, a da se u isto vreme osećate udobno i prijatno. Kul majice sa upečatljivim natpisima su apsolutni hit ove sezone, a izrađene su od 100% pamuka, pa su sasvim sigurno odličan pogodak. Budite drugačiji i svojom kreativnošću, privucite poglede okoline.

Za sve lepotice i za one koje misle da to jesu! Super majica sa natpisom Totalno sam preljepa, može da dosta toga kaže o onome ko je nosi, i može da bude sjajan poklon za dragu osobe. Majica je dostupna u crnoj i beloj boji i u svim veličinama. Cena crne majice je 1500 rsd, OVDE je možete poručiti, a cena bele majice je 1400 rsd i OVDE može postati vaša, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Astronomski hit na našoj majici! Prenesite svojoj okolini poruku, u majici sa natpisom Luckasta si ti, takav sam i ja. Majice koje će sasvim sigurno privući pažnju okoline i nasmejati sve oko vas. Dostupne su u dve boje: crvenoj i crnoj. Crna majica može biti vaša po ceni od 1500 rsd, odmah OVDE, a ukoliko želite crvenu, poručite je OVDE, po ceni od 1500 rsd, lii pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Ostavite sve u društvu bez teksta ! Hit majice sa natpisom DO WHY GA će svakome ko pokuša da prevede navedeni tekst izmamiti osmeh na lice. Budite drugačiji od ostalih, poručite OVDE, crnu ili belu majicu, po ceni od 1400 rsd. Ili poručite telefonom na broj 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Svi smo čuli za staru srpsku rečenicu „kum nije dugme“, ili za onu šaljivu „kume, izgore ti kesa“! Od sada, u malo modernijoj varijanti, ove stare mudrolije možete videti na najtraženijim majicama ovog leta. Majice inspirisane su najvažnijim čovekom u životima svih nas. Želite da vaš kum dobije od vas upečatljiv, a ujedno i originalan poklon? Ili želite da vi nosite ovu majicu, jer ste ponosni kum? Sigurno će izmamiti osmeh na njegovom licu i znaće da uvek mislite na njega. Majice su savršene za leto, od prijatnog materijala, dostupne su u dve boje, beloj i crnoj i mogu se lako kombinovati. Belu majicu možete OVDE odmah poručiti za 1400 rsd, a crnu varijantu majice OVDE za 1500 rsd. Ukoliko želite drugi model majice Kum nije dugme, OVDE može postati vaša u crnoj boji za 1500 rsd, dok OVDE u beloj boji možete da poručite za 1400 rsd.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Još fenomenalnih i originalnih majica, možete pronaći OVDE, po super cenama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.