DA LI STE SPREMNE ZA JESEN? Iskoristite neverovatne popuste na ove fenomenalne bluze!
Foto: Promo

Sjajni predlozi

DA LI STE SPREMNE ZA JESEN? Iskoristite neverovatne popuste na ove fenomenalne bluze!

Elegantnan stil je uvek u modi! Neka vam ovu jesen osveže bluze fenomenalnih boja, dobrog kvaliteta i pristupačnih cena

Objavljeno:

Elegantnan stil je uvek u modi! Neka vam ovu jesen osveže bluze fenomenalnih boja, dobrog kvaliteta i pristupačnih cena! Bluze su komad garderobe, koji se odlično uklapa u sve modne stilove i uvek su u trendu.

Peplum top sa širokim okovratnikom i zlatnim detaljem će privući sve poglede! Peplum top je izuzetno šik komad, koji će svakoj odevnoj kombinaciji dati kosmopolitski i moderan izgled. Bluza je kroja koji naglašava struk i veoma uspešno prikriva stomačić, a figuru čini veoma ženstvenom. Posebnu notu mu daje široki okovratnik sa zlatnim ukrasom. Ovu bluzu možete poručiti OVDE, po ceni od 2290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Cvetna bluza od žerseja sa volanima je jedan od onih univerzalnih komada koji je neophodan u svakom ormanu ove sezone. Od veoma je laganog i prijatnog žerseja, cvetnog printa sa puder roze podlogom. Uneće nežnost i živahne boje u svaku vašu odevnu kombinaciju, bilo da je kombinujete sa suknjom ili pantalonama. Veoma lako će ispunjavati sve vaše potrebe, a izgledaćete lepo čak i ako je ponesete na farmerke. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bluza sa kimono rukavima je veoma aktuelnog kroja, jer su kimono rukavi popularni i izuzetno zastupljeni kod velikog broja brendova u poslednje vreme, a bez volana u ovom trenutku ne možemo da zamislimo ni jednu modernu odevnu kombinaciju. Materijal je nežan i elegantan, a boje su upadljive i veoma efektne. Ovu bluzu možete da poručite OVDE, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova bluza je nešto najprijatnije što možete poneti na sebi. Od veoma je laganog materijala, cvetnog printa u kombinaciji sa čipkom i diskretnim volanima, daće vašem izgledu značajnu notu elegancije i sofisticiranosti. Veoma lako će ispunjavati sve vaše potrebe, a izgledaćete lepo čak i ako je ponesete na farmerke i starke. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Svaki svetski brend koji drži do sebe, ima svoju verziju ove elegantne i bezvremenske bluze - elegantne bluze od muslina. Veoma klasičan model oplemenjen izuzetno zanimljivim detaljem – otvorenim rukavima koji neobavezno padaju preko ruke, koji se završavanju širokim manžetnama oko zglobova. Materijal je nežni muslin u mint boji, koji dodaje posebnu sofisticiranost i svežinu. Dostupna je i u puder roze boji. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

*Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još fenomenalnih stavri, možete OVDE pronaći po pristupačnim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.