BUDITE DRUGAČIJI: Izrazite svoje mišljenje kul majicama!
Foto: Promo

Vrlo originalno

BUDITE DRUGAČIJI: Izrazite svoje mišljenje kul majicama!

Uz sjajne majice, možete biti primećeni, duhoviti, a da se u isto vreme osećate udobno i prijatno

Objavljeno: 16:06h

Uz sjajne majice, možete biti primećeni, duhoviti, a da se u isto vreme osećate udobno i prijatno. Kul majice sa upečatljivim natpisima su apsolutni hit ove sezone, a izrađene su od 100% pamuka, pa su sasvim sigurno odličan pogodak za leto. Budite drugačiji i svojom kreativnošću, privucite poglede okoline.

Za sve lepotice i za one koje misle da to jesu! Super majica sa natpisom Totalno sam preljepa, može da dosta toga kaže o onome ko je nosi, i može da bude sjajan poklon za dragu osobe. Majica je dostupna u crnoj i beloj boji i u svim veličinama. Cena crne majice je 1500 rsd, OVDE je možete poručiti, a cena bele majice je 1400 rsd i OVDE može postati vaša, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Sjajna majica za sve ljubitelje mačaka! Mačka kao stil života! Majica za sve ljubitelje ovih divnih stvorenja, sa natpisom Mijau, dostupna je u muškom i ženskom modelu. Dostupne su dve boje: crna i bela. Cena crne majice je 1500 rsd, i OVDE je možete odmah poručiti, a cena bele majice je 1400 rsd i OVDE može postati vaša, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Astronomski hit na našoj majici! Prenesite svojoj okolini poruku, u majici sa natpisom Luckasta si ti, takav sam i ja. Majice koje će sasvim sigurno privući pažnju okoline i nasmejati sve oko vas. Dostupne su u dve boje: crvenoj i crnoj. Crna majica može biti vaša po ceni od 1500 rsd, odmah OVDE, a ukoliko želite crvenu, poručite je OVDE, po ceni od 1500 rsd, lii pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama možete pronaći OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.