OSTAVIĆETE UTISAK GDE GOD DA SE POJAVITE: Majice za koje će vas svi pitati!
Foto: Promo

budite jedinstveni

OSTAVIĆETE UTISAK GDE GOD DA SE POJAVITE: Majice za koje će vas svi pitati!

Volite da svi znaju koliko ste duhoviti i inteligentni? Ako ste među ovakvim osobama, postoji način da svima pokažete svoje kvalitete i prednosti

Objavljeno: 16:09h

Kad god ne znate na koji način biste mogli da pokažete svoju “superiornost” u odnosu na druge, majice Nosam su sjajan način za to. Zašto? Zato sto ujedno mogu da pokažu koliko ste vickasti i zanimljivi, ali i da sa vama nema šale.

MilanCHE majica je idealna za sve koji se osećaju kao revolucionari, a žive na teritoriji Srbije, ili Balkana. Pokažite koliko ste spremni za promene. Majicu možete kupiti po ceni od 1.500 RSD, a postoji u beloj i crnoj boji. Za više sjajnih proizvoda, kliknite OVDE.

foto: Promo

Da li vam se pesma “Despasito” već popela na glavu, ili ste od onih koji svaki dan pevuše ovaj planetarni hit? Kako god da se osećate, svakako ćete privući poglede, a sigurno i komentare, noseći ovu majicu. Glavobolja ili srećna pesmica, “Despasito” je uvek u centru pažnje. Majicu možete kupiti po ceni od 1.400 RSD, a postoji u beloj i crnoj boji. Za više sjajnih proizvoda, kliknite OVDE.

foto: Promo

Yes of skroz” majica prosto “vrišti” koliko je kul! Trend mešanja srpskog sa svim ostalim jezicima je uvek zanimljiv, pa je zato ova majica toliko neverovatna. Neka vam ovo bude odgovor na svako dosadno pitanje. Majicu možete kupiti po ceni od 1.500 RSD, a postoji u beloj i crnoj boji. Za više sjajnih proizvoda, kliknite OVDE.

foto: Promo

Ako želiš popust, upotrebi ovu majicu! Ne treba vam ništa više. Natpis “Kanistu viniga” govori sam za sebe. Ako ste aktivni na netu, svi znate o čemu se radi ovde, zar ne? Majicu možete kupiti po ceni od 1.500 RSD, a postoji u beloj i crnoj boji. Za više sjajnih proizvoda, kliknite OVDE.

foto: Promo

Koliko puta ste čuli rečenicu: “Ne znaš moju priču, zato ćuti”? Mnogo puta, sigurno. Sada imate priliku da odgovorite istom merom. Majica sa natpisom “Ne znaš moju priču” ima višestruko značenje, a može biti sjajan način da započnete razgovor. Majicu možete kupiti po ceni od 1.500 RSD, a postoji u beloj i crnoj boji. Za više sjajnih proizvoda, kliknite OVDE.

foto: Promo

Sezona je svadbi i venčanja, a vi nemate prikladan poklon? Zato su tu Nosam majice, zadužene za dobro “zezanje” i vickaste komentare na majicama. “Kume, izgore ti kesa”, samo na engleskom, veoma je popularna izreka kad hoćete da nekome napravite haos od života. Majicu možete kupiti po ceni od 1.500 RSD, a postoji u beloj i crnoj boji. Za više sjajnih proizvoda, kliknite OVDE.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.