PIVOPIJE, DA LI SE PRONALAZITE? Kreativne majice samo za vas!
Foto: Promo

Originalno

PIVOPIJE, DA LI SE PRONALAZITE? Kreativne majice samo za vas!

Već decenijama, dakle još od srednjeg veka, pije se pivo. Došlo je u naše prodavnice i kafane na mala vrata

Objavljeno:

Već decenijama, dakle još od srednjeg veka, pije se pivo. Došlo je u naše prodavnice i kafane na mala vrata. To kakvo pivo poručiš je nebitno, ali mi smo tu besmislenost rastavili na više etapa koje će vam otvoriti oči i dok su već otvorene. Izdvojili smo za vas ovih 5 pivopija, pronađite se među njima.

Dobrica

Dobrica je dečko tu iz kraja, pije samo da ispoštuje društvo i naručuje malo pivo, strani brend (poznat brend je uvek u pitanju). To pivo gleda kao i ribu, ne smara je, uzme samo kada je žedan, napio se samo jednom i to je bilo u srednjoj kada se niko i ne seća koliko smo se svi trovali od alkohola. Njega svi nekako uvek prihvate, nije nikada nešto zahtevan za druženje a ni skup ako trebas da mu platiš turu, dve ili pet. Ovu majicu možete poručiti OVDE, u crnoj, ili beloj boji, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

MilanChe

Milanče je mladić iz okoline manjeg grada, želi da promeni svet i koristi se svakakvim sredstvima da se dokopa svojih ciljeva, pije domaće pivo i svaku rečenicu počinje sa: “Da ti kažem brate”, što bude simpatično prvi put, posle mesec dana već se pitaš da li je ovaj čovek normalan. Razume se se u sve a najvise u teorije zavere i natalni horoskop. Voli žene, al’ ga slabo podnose posle prvog sastanka. On ima svoju viziju da će nas očistiti sa planete ili zapadne sile ili vanzemaljci. Lako ga je uočiti al teško dokučiti, bradat ni debeo ni zgodan, kad popije - nezgodan. Ovu majicu možete poručiti OVDE, u crnoj i beloj boji, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

MilutIN

Milutin je IN batica, niko ne zna ni gde ide ni odakle dolazi, ne možeš mu ni godine proceniti, niko ne zna čime se bavi ,ali uvek sve može da nabavi, zna gde su sve žurke i ne odbija ništa za piće, kako kaže “Bitno je da radi matoriii “ , nosi nekakav ranac, kontam da dečko nema kuću, kao neki moderan beskućnik. Miriše na cigare parfem, uvek ima masnu kožu i kad se istušira kod tebe i iskoristi tvoj peškir, kaže „nebitno, naši smo“. Ova vrsta je lako uočljiva na festivalima, u suštini kul su to momci ali ne možeš ih podneti dugo. Ovu majicu možete poručiti OVDE, dostupan je i muški i ženski model, kao i crna i bela boja, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Mile

Mile je stariji mladić (jedino tako ga možemo opisati), pije malo pivo ali u velikim količinama. Nosi skup, vidljiv sat, nema rejva gde ga nema, a ni ribe sa kojom se nije dohvatio ili će se dohvatiti, često ide do WC-a, mora da mu je slaba bešika. Poznaje ceo grad, ili je na telefonu ili krlja neku ribu, sa svojih 37 godina i dalje se oseca kao mladić, kaže „ja sam sedamnaestogodišnjak sa 20 godina iskustva“. Voli diskoteke i nocna svetla. Ovu majicu možete poručiti OVDE, dostupan je i muški i ženski model, kao i crna i bela boja, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Brzi

Brzi je, kao što mu ime kaže, jako spor, on i ne pije pivo, i to malo što popije ne ide mu baš na ruku pa stalno kudi kako nas truju, kako ima pacova i kune se kako je video pacova u pivskoj flaši, nije baš da mu veruje bilo ko šta priča, taman je toliko odgovoran da se pitaš dal’ bi ti i nacrtanu ovcu sačuvao. Društvenjak je, ali ga nešto društvo neće . Ima 2 drugara o kojima priča po ceo dan, mislim da se zovu Avaks i Hibrid (nisu im prava imena, predpostavljam ). Ovu majicu možete poručiti OVDE, dostupan je i muški i ženski model, kao i crna i bela boja , ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.