DEVOJKE, DA LI VOLITE HALJINE I SUKNJE? Odaberite najbolje za sebe!
Foto: PR

Izbor je na vama

DEVOJKE, DA LI VOLITE HALJINE I SUKNJE? Odaberite najbolje za sebe!

Elegantne haljine i suknje su komadi koji nikada ne izlaze iz mode, one vam daju poseban osećaj da se osećate prijatno i lepo u svojoj koži

Objavljeno:

Elegantne haljine i suknje su komadi koji nikada ne izlaze iz mode, one vam daju poseban osećaj da se osećate prijatno i lepo u svojoj koži. Najbolji odabir haljina i suknji je onaj gde dobijete kvalitet, bez mnogo utrošenog novca, a dobijete komad odeće za svaku priliku - specijalne, svečane trenutke, ili neformalne, dnevne šetnje. Izbor je svakako na vama, ali u kojoj god prilici da se nalazite, možete da zablistate sasvim sigurno uz pravu, dobro odabranu suknju i haljinu!

Crvena boja je uvek u trendu! Elegantna haljina sa topom od muslina odiše sofisticiranošću. Kombinacija materijala, udobni poliester visokog kvaliteta za osnovu i top sa otvorenim rukavima od nežnog i lepršavog muslina, obećava vrhunski osećaj u sopstvenoj koži. Klasičnog kroja dužine iznad kolena, koji prati liniju tela, odlično pristaje svakom obliku tela. Top od muslina sa otvorenim rukavima sa širokim manžetnama, koji neobavezno pada preko gornjeg dela tela, daje posebnost celokupnom izgledu. Njena cena je 3990 rsd, a OVDE može bit ivaša, ili pozivom na broj 011/4420-502.

foto: PR

Mini haljine su večite! Crno-bela haljina koja poseduje sve kvalitete za uspešno obavljanje svih vaših društvenih aktivnosti, od poslovnih preko neobaveznih, pa sve do večernjih. Crno-beli geometrijski print, nalik pepitu, daje joj neprolaznost i bezvremenost. Materijal na bazi poliestera visokog kvaliteta garantuje udobnost pri nošenju, kao i jednostavnost održavanja. Veoma jednostavnog kroja, dužine iznad kolena, sečena radi naglašavanja struka kao glavnog atributa, sa nezaobilaznim volanima na gornjem delu. Cena haljine je 2890 rsd, a OVDE možete da je poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502.

foto: PR

Elegantna haljina od muslina na preklop sa volanima je haljina koja je izuzetno udobna i komforna! Muslin je sinonim za eleganciju, a preklop preko grudi i pojas oko struka omogućavaju fantastično prilagođavanje svakom obliku tela. Haljina je odlična za kombinovanje uz ravnu obuću za dnevne šetnje, ili neformalne prilike, a uz visoke potpetice, zablistaćete u nekoj svečanoj prilici. Haljina je dostupna u nekoliko boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR

Više volite suknje? Midi suknje su bezvremenske! Midi suknja od veoma aktuelnog tila je fantastičnog kvaliteta, u modernim bojama – marun (trula višnja) i maslinasto zelena. Oplemenjena je zlatnim ornamentima u obliku cveta po prednjem delu. Model je srednje dužine i blagog „A“ kroja izuzetne udobnosti,potpomognute pojasom od širokog lastiša. Veoma je prijatna za nošenje, zahvaljujući laganom tilu koji diskretno prati svaki vaš pokret, bez ikakvih opterećenja. OVDE možete da poručite suknju, po ceni od 2790 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR

Duge suknje su veoma aktuelne ove sezone! Duga plisirana suknja od tila sa čipkom je vrlo efektna i trendi. Plisirani til sa širokom čipkom na obodu daje joj sofisticiranu notu, a svežinu dobija iz vedrih i modernih boja kao što su mint i nar. Ovaj model suknje odlično pristaje svakom tipu građe. OVDE plisirana suknja može biti vaša, za 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR

Još jedna fenomenalna elegantna suknja je midi suknja od šifona, visokog kvaliteta, sa leopard printom. Šifon je veoma lagan i prijatan materijal, pogodan za nošenje u svim vremenskim uslovima. Blagi „A“ kroj srednje dužine ovoj suknji daje veliku prilagodljivost svim prilikama. Pojas od širokog lastiša osigurava udobnost prilikom nošenja. Veoma lako se održava i peglanje nije potrebno. Ovu suknju možete da poručite OVDE, ili pozivom na broj 011/4420-502 po ceni od 2390 rsd.

foto: PR

Još fenomenalnih stvari za vas, možete pronaći OVDE, po jako pristupačnim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.