VOLITE LETNJI HIT DESPACITO? Ovo je onda prava stvar za vas!
Foto: PR

Sjajna ideja

VOLITE LETNJI HIT DESPACITO? Ovo je onda prava stvar za vas!

Smeta vam vrućina? Jedva čekate zasluženi godišnji odmor? Osećajte se kao da ste svakog dana na nekoj egzotičnoj plaži

Objavljeno:

Smeta vam vrućina? Jedva čekate zasluženi godišnji odmor? Osećajte se kao da ste svakog dana na nekoj egzotičnoj plaži. Dočekajte odmor u latino raspoloženju uz fenomenalnu Despacito NOSAM majicu u crnoj i beloj boji za devojke i muškarčine.

foto: PR
foto: PR

Portorikanski pevač Luis Fonsi je u januaru ove godine izbacio novu pesmu pod nazivom Despacito (ft. Daddy Yankee) i za samo šest meseci postigao preko dve i po milijarde pregleda. Pesma obara sve rekorde slušanosti, i preti da postane globalni hit. Na Youtube kanalima možete videte više verzija ove pesme kao i veliki broj cover verzija, kako sporih tako i bržih. Šta je toliko privlačno u pesmi Despacito? Pravi odgovor na ovo pitanje je SVE! Pesma je jako harizmatična, melodija je vrhunska, a spot u letnjem, morskom fazonu nas tera da se makar u mislima nađemo na nekoj prelepoj plaži. Latino ritam pesme nam se uvlači pod kožu i tera nas da mrdamo kukovima u latino stilu. Nabavite i vi što pre Nosam Despacito majice i ne zaostajte za trendom.

foto: PR
foto: PR

Ukoliko je vaš favorit bela majica, možete je OVDE poručiti po ceni od 1400 rsd, a ako želite crnu Despacito majicu, OVDE može biti vaša za 1500 rsd.

Još mnogo kreativnih proizvoda za vas, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.