ŽELITE DA BITNE PORUKE PRENESETE BEZ REČI? Uradite to na ovaj originalan način!
Foto: PR

Budite jedinstveni u društvu

ŽELITE DA BITNE PORUKE PRENESETE BEZ REČI? Uradite to na ovaj originalan način!

Želite nešto da izjavite, a da to ne bude na glas? Možete to da uradite na vrlo zanimljiv i originalan način

Objavljeno:

Želite nešto da izjavite, a da to ne bude na glas? Možete to da uradite na vrlo zanimljiv i originalan način, tako što ćete da prenesete poruku okolini putem majice! Zasmejte društvo, i budite najkreativniji u okolini!

Ostavite sve u društvu bez teksta i prenesite im jasnu poruku ! Hit majice sa natpisom DO WHY GA će svakome ko pokuša da prevede navedeni tekst izmamiti osmeh na lice. Budite drugačiji od ostalih, poručite OVDE, crnu ili belu majicu, po ceni od 1400 rsd

foto: PR
foto: PR

Svi smo čuli za staru srpsku rečenicu „kum nije dugme“, ili za onu šaljivu „kume, izgore ti kesa“! Od sada, u malo modernijoj varijanti, ove stare mudrolije možete videti na najtraženijim majicama ovog leta i svome kumu jasno staviti do znanja koliko vam znači. Obradujte vašeg kuma jednom od ove dve fenomenalne majice. Sigurno će izmamiti osmeh na njegovom licu i znaće da uvek mislite na njega. Belu majicu možete OVDE odmah poručiti po ceni od 1400 rsd, a crnu varijantu majice OVDE za 1500 rsd. Ukoliko želite drugi model majice Kum nije dugme, OVDE može postati vaša u crnoj boji, dok OVDE u beloj, po istim cenama.

foto: PR
foto: PR
foto: PR
foto: PR

Izjave šarmantnog Miroljuba Petrovića su takođe ostavile utisak na ceo region. Njegova čuvena rečenica “Ideš pod mač bato” našla se sada na majicama! Sa ovom majicom bićete sasvim sigurno primećeni svuda! Dostupne su u dve različite varijante, po ceni od 1400 i 1500 rsd. Obradujte nekoga dragog, OVDE odmah napravite porudžbinu!

foto: PR
foto: PR
foto: PR
foto: PR

Neka na prvi pogled niko ne shvati šta je poruka, a nakon toga će sigurno shvatiti da sa vama ne smeju da se kače. NOSAM majice sa natpisom UNDER THE MIRA HUNDRED DEVILS PEAKING su jako popularne, i izazivaju mnogo reakcija. Idealne su za poklon, jer su originalne, prenose jasnu poruku, i predviđene su za sve Mire, ali i za one koji se tako osećaju. Majice su dostupne u crnoj i beloj boji, ali i u ženskom i muškom modelu. Ukoliko želite ovu hit crnu majicu, mušku ili žensku, možete je OVDE poručiti, po ceni od 1500 rsd, a ako je vašu pažnju više kupila bela varijanta, OVDE možete da naručite muški i ženski model po ceni od 1400 rsd.

foto: PR
foto: PR
foto: PR
foto: PR

Još proizvoda za vas, po izuzetno niskim cenama , možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.