DEVOJKE PAŽNJA! Pogledajte koje odevne kombinacije će privući poglede okoline!
Foto: PR

Budite primećene

DEVOJKE PAŽNJA! Pogledajte koje odevne kombinacije će privući poglede okoline!

Najbolji komadi garderobe su oni koji mogu da se kombinuju za sve prilike - posao, dnevnu šetnju, ili svečane prilike

Objavljeno: 19:48h

Koliko puta nam se desilo da ne izađemo, iako smo planirale, jer nemamo stajling kakav želimo? Iako su nam puni ormani, večita ženska muka je da baš to što nam treba nemamo. Najbolji komadi garderobe su oni koji mogu da se kombinuju za sve prilike - posao, dnevnu šetnju, ili svečane prilike. I ne, za takve komade, nije potrebno mnogo novca. Evo rešenja, kako da se svi okrenu za vama!

Haljine su uvek u trendu i sa njima nikada nećete pogrešiti. Uz asimetričnu haljinu na preklop, će vam uspeti da izgledate prefinjeno i trendi. Haljina je sa 3/4 rukavima, asimetričnog kroja, na preklop koji vizuelno sužava vašu figuru i izdužuje noge. Kvalitetan streč materijal ove haljine, istaći će sve vaše atribute. Možete je nositi u svim prilikama, a cena je samo 900 rsd! Poručite je odmah OVDE.

foto: PR

Opuštene, ležerne, a seksi kombinacije su nešto što svi muškarci vole! Komotna plišana bluza dugih rukava sa čamac izrezom i golim ramenom je savršena za razne kombinacije. Zanimljivi detalj je mašna koja se vezuje na struku. Ovu bluzu možete nositi uz farmerice i patike, ali i u elegantnijoj varijanti - sa visokim potpeticama. Dostupna je u više boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 1290 rsd.

foto: PR

Dobre pantalone su ono što svakoj ženi treba! Sada su u trendu pantalone sa visokim strukom. Uske pantalone visokog struka, sa dva reda dekorativnih dugmića u boji zlata su svakako nešto što treba da se nađe u vašem ormanu. Ove pantalone zbog svog kroja, vizuelno sužavaju figuru i vaše noge čine da izgledaju duže. Dostupne su u više boja, njihova cena je 1990 rsd, a OVDE mogu postati vaše.

foto: PR

Šta svakom stajlingu daje posebnu čar? Dobra torbica! Urbana torbica na preklop sa nitnama i šarenim kaišem, zaokružiće vašu perfektnu kombinaciju. Ima kaiš koji se podešava, a može i da se skine. Model ima ziper i kopču preko. Torbica je dostupna u više boja, košta 5000 rsd, a OVDE je možete naručiti.

foto: PR

Još jako dobrih stvari za vas možete OVDE pronaći po akcijskim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.