IDEAL ŽENSKE LEPOTE U 3 MINUTA:  Pogledajte kako su se menjale savršene proporcije (VIDEO)

NAJLEPŠI NA SVETU KO JE

IDEAL ŽENSKE LEPOTE U 3 MINUTA: Pogledajte kako su se menjale savršene proporcije (VIDEO)

Sećate se opisa Ane Karenjine i proporcija njenog tela, njenih stamenih ramena i široke pozadine? Renesansnih dama koje njišu svoje ogromne haljine, i midera koji utežu figuru? Svaka žena je ideal lepote za poneki vek, samo se možda našla u pogrešnoj eri

Objavljeno: 16:31h
Dragana Vulović

Moda i stilovi se smenjuju svake sezone. Veliki uticaj modnih trendova nameće sveukupne trendove života. Kroz istoriju mode prošetale su manekenke sa oblinama.

Šetale su i vitke devojke, sada šetaju koščate mršavice koje će smeniti opet neki tip figure, samo koji još uvek niko ne zna.

Ideal ženske lepote pre samo nekoliko vekova bio je debeljuškast, pa je onda bilo u trendu da telo kipi na sve strane. Dok gledate današnje modele i manekenke, verovatno biste se iznenadili kada biste videli figuru najlepše žene iz starina. Uostalom pogledajte sami:

Nema veze da li imate obline ili ste ravne, da li vam malo kipi sa strane ili ste premršave, ili imate sadašnje savršene proporcije; u nekom veku biste sigurno bili ideal savršene lepote. (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.