5 najgorih beauty saveta koje morate da zaboravite odmah (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

besmisleno i ludo

5 najgorih beauty saveta koje morate da zaboravite odmah (FOTO) (GIF)

Ne pokušavajte sami ovo kod kuće jer bi vam neko mogao reći da izgledate kao luda Nasta kad krenete napolje

Objavljeno: 19.05.2017. 20:18h
  • 11

Šta linije na zglobu otkrivaju o vašoj budućnosti? (FOTO)

Svako ima bar nekoliko beauty saveta koje voli da deli s drugima. I dok su neki od njih zaista korisni, drugi su jednostavno besmisleni i ludi. Iako vam se neki od njih čine korisni, u praksi su sasvim drugačiji od onoga što vi mislite.

Osim ako niste imali u planu da okolo šetate sa spaljenim trepavicama i bez obrva, ovih 5 beauty saveta zaboravite odmah, jer će vam samo naneti štetu:

foto: giphy

1. Ocrtajte usne olovkom koja je nijansu tamnija od vašeg ruža

U to koliko je ovaj savet loš, sigurno ste se uverile kada ste ga prvi put primenile. Ako još niste, onda se ni nemojte truditi, jer će vam usne izgledati kao da su iz crtaća. Olovka za usne trebala bi da bude iste nijanse kao i ruž koji nosite, jer će jedino tako biti neprimetna, što joj je i glavna svrha.

foto: pixabay.com

2. Obrijte i nacrtajte obrve

Želite li lepo oblikovane obrve, danas za to imate više opcija nego ikad pre. Od microbladinga, do makeup proizvoda za samostalno oblikovanje, postoji niz boljih načina da postignete željeni oblik obrva, a da ih ne obrijete. A sećate li se ranih 2000-ih, onda ste sigurno već i same svesne koliko je to loša ideja.

foto: giphy
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media