ODEĆA TEYA DORE NOSI JAKU SIMBOLIKU, OGLASILE SE DIZAJNERKE I OTKRILE SVE TAJNE: Nikada ne biste pogodili ŠTA ZNAČI
Teya Dora, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SAZNAJTE

ODEĆA TEYA DORE NOSI JAKU SIMBOLIKU, OGLASILE SE DIZAJNERKE I OTKRILE SVE TAJNE: Nikada ne biste pogodili ŠTA ZNAČI

Šta se krije iza odeće Teya Dore?

Objavljeno:

Sinoć je talentovana Teodra Pavlovska, poznatija pod imenom Teya Dora, odnela pobedu na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2024. godine. Ona će sa pesmom "Ramonda" ponosno predstavljati Srbiju na Evroviziji u Malmeu 11. maja 2024. godine. Proslavila se po pesmi „Džanum“ koju je snimila za potrebe filma Južni vetar i koja joj je otvorila vrata u muzičkoj karijeri.

Na polufinalu i finalu za Pesmu Evrovizije, Teya Dora je imala istu odevnu kombinaciju. Obučena u sivo od glave do pete, srpska prestavnica u muzičkom takmičenju, otkrivala je važnu simboliku, poput njene pesme "Ramonda".

Teya Dora
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kostim za Teya Doru kreirala je Mina Cvetinović, koja je otrkila da je nadahnuće crpela iz čiste emocije pesme.

Gore je imala kožnu i sivu bluzu sa rukavima na pertle koji su prekrivali njene ruke, dok je dole obukla dugačke i šrioke pantalone dizajnerane od slojeva više različitih materijala.

"Teya Dorin stajling predstavlja jačinu stene, kao i ramondinu snagu da se ponovo rodi i digne iz pepela. Pantalone su redizajn, odrađene u distressed maniru, a, simbolično, kako kostim ide ka gore, dobijamo elegantniji i finiji momenat", otkrila je dizajnera za Elle.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Mondo/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.