OVO SU IDEALNE FRIZURE ZA ŽENE SA CRNOM KOSOM: Ovi saveti frizera će ULEPŠATI SVAKU ŽENU
Kosa, Foto: Profimedia / Robbi Akbari Kamaruddin / Alamy / Alamy /

sjajno

OVO SU IDEALNE FRIZURE ZA ŽENE SA CRNOM KOSOM: Ovi saveti frizera će ULEPŠATI SVAKU ŽENU

Zablistajte predstojećeg proleća poput dive

Objavljeno:

Crna kosa je oduvek bila simbol elegancije i sofisticiranosti. Ukoliko je pravilno oblikovana, crna kosa može da doda posebnu dimenziju vašem izgledu.

Kad je reč o održavanju crne kose, frizeri ističu važnost redovnog korišćenja proizvoda koji neguju boju kose kako bi se izbeglo gubljenje sjaja i intenziteta boje. Takođe, preporučuju konsultaciju sa stručnjakom pre nego što se odlučite za promenu frizure kako biste pronašli stil koji najbolje odgovara vašem obliku lica i ličnom stilu. Uz ove savete frizera, možete pronaći savršenu frizuru koja će istaći lepotu i sjaj vaše crne kose.

Evo nekoliko frizerskih saveta o najboljim frizurama za crnu kosu.

Kosa
foto: Profimedia

Bob frizura

Bob frizura je večni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Za crnu kosu, bob frizura može izgledati posebno elegantno i glamurozno. Frizeri preporučuju različite varijante boba, poput klasičnog ravno isečenog boba ili dužeg boba sa talasima koji dodaju teksturu i volumen kosi.

Duge talasaste lokne

Duge talasaste lokne su još jedan sjajan izbor za crnu kosu. Ova frizura može dodati senzualnost i ženstvenost vašem izgledu. Frizeri savetuju da se ova frizura postigne uz pomoć laganih slojeva koji omogućavaju da se kosa prirodno talasa i da se postigne lepršavost.

Šiške

Šiške mogu biti odličan dodatak crnoj kosi, ističući jagodice i dodajući sofisticiranost celokupnom izgledu. Frizeri preporučuju da se šiške prilagode obliku lica kako bi se postigao najbolji efekat.

Razigrani piksi kat

Piksi kat je hrabra frizura koja može izgledati izvanredno na crnoj kosi. Ova frizura može istaći jagodice i naglasiti izražajnost lica. Frizeri predlažu da se ova frizura prilagodi individualnim crtama lica kako bi se postigao najbolji rezultat.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.