KAKVE BRUTALNE NOGE IMA IRINA VUKOTIĆ: Obukla NAJKRAĆI MINIĆ pa ih PREKRSTILA, a onda su SRBI DOBILI SRČKU (FOTO)
Irina Vukotić, Foto: RTV Pink printscreen

paŽnja

KAKVE BRUTALNE NOGE IMA IRINA VUKOTIĆ: Obukla NAJKRAĆI MINIĆ pa ih PREKRSTILA, a onda su SRBI DOBILI SRČKU (FOTO)

Vukotićeva, iako se bliži kraju pete decenije, ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnoge.

Objavljeno:

Voditeljka Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i mami pažnju gledalaca. Ona je odnedavno karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde vodi Jutarnji program. “Jutro" je ponovo bilo u centru pažnje kada se Irina nedavno pojavila u nikad kraćem miniću. Njen stajling je odmah privukao pažnju gledalaca, te su komentari brzo počeli da pljušte.

Irina je pokazala da ume da se igra modom i da izabere stajling koji će izazvati pažnju javnosti. Njen hrabar izbor jasno je pokazao da se ona oseća samouvereno i udobno u sopstvenoj koži i da se ne libi da to i pokaže.

Vukotićeva, iako se bliži kraju pete decenije, ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnoge. Ona se ovog puta odlučila za malenu top haljinu koja je bila izuzetno kratka, pa su do izražaja došle njene vitke noge. Ova kreacija išla je u kompletu sa sakoom koji je bio zakopčan. Sve je bilo u neboplavoj nijansi sa tamnijeplavim porubima, dok je materijal i sama kreacija podsećala na one toalete neprevaziđene Koko Šanel.

Iako je sam materijal i kroj dao dozu elegancije, mnogi nisu mogli, a da ne primete izuzetno kratku suknju. Pogotovo su bile primamljive fotografije na kojima Vukotićeva pozira na visokoj stolici, prekrštenih nogu. Pojedini nisu mogli, a da ne primete da ih je scene neodoljivo podsetila na onu iz filma “Niske strasti”.

- Jedno vrlo neobično jutro - napisala je Vukotićeva.

Gledaoci su bili u transu gledajući voditeljku kako elegantno i samouvereno nosi minić koji ističe njene vitke noge. Na društvenim mrežama su se takođe nizali komplimenti na račun Irinine lepote, ali i njene samouverenosti i šarma. Fotografije na Instagramu su u rekordnom roku dobile više od 4.000 sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Vau, kakve noge!

- Pametnica i lepotica. Unikat.

- Ponos Srbije.

- Odličan stajling!

- Irina, ti si živa vatra!

- Irina od jutros je ona Irina koju želim da pratim, slušam i gledam. Živa bila!

- Uh, al ti stoji ovaj kompletić!

- Odmah bih te ženio!

03:39

ZAŠTO STE SE PREKRSTILI DOK SAM PRIČALA O GEJ BRAKOVIMA? Voditeljka u šoku, ubrzo usledila reakcija KOJA JE SVE OBJASNILA

(Espreso/Srećna republika/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.