NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI VENČIĆI ZA VRATA KOJE SVAKA DOMAĆICA TREBA DA OKAČI: Komšije će ZAVIDETI kad vide ovu LEPOTU
Venčić, Foto: Anna Galkovskaya / Panthermedia / Profimedia

prelepi su

NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI VENČIĆI ZA VRATA KOJE SVAKA DOMAĆICA TREBA DA OKAČI: Komšije će ZAVIDETI kad vide ovu LEPOTU

Novogodišnji i božićni venčići za vrata obično se prave od grančica jele, ali kreativne dušice osmislile su i neke druge dizajne koji će vas oduševiti

Objavljeno:

Bez obzira na to da li više volite stil seoske kuće, prirodne elemente, klasičnu crvenu i zelenu, ili mnogo zvona i kuglica, ove ideje za praznične vence neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Takođe, upotpunite praznični duh jestivim dekorativnim šišarkama.

Proverite koji vam se najviše sviđa, i ukrasite vaš dom sa nekim od prelepih venčića za Novu godinu.

Sa jabukama i bobicama

Umesto ukrasnim kuglicama i figuricama, ukrasite svoj novogodišnji venac onim što nam priroda nudi - jabukama, bobicama i šišarkama.

Snežni venac

Ako volite sneg, ovo je savršen novogodišnji venac za vaša ulazna vrata. U osnovu od jele, poređajte kuglice i ostale ukrasde a zatim ih isprskajte novogodišnjim sprejom za prozore. I pospite venac šljokicama.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Za ljubitelje minimalizma

Ovo je savršen venac za pristalice minimalizma. Sve što vam treba su lepak za drvo i tanki kolutovi drveta. Ukrasite venac kariranom mašnom i šišarkama na koje ste naneli novogodišnji sprej za staklo.

Ružičasti venac

Stručnjaci za Feng šui kažu da će ružičasta boja sledeće godine privući sreću u svim oblastima života. Pa zašto onda ne biste napravili ružičasti venac za ulazna vrata. Da biste ga napravili, pričvrstite kuglice različitih veličina, umotane u pink krep papir, na venac od zimzelenog granja i lišća.

Svetlucavi novogodišnji venac

Ako volite novogodišnje ukrase koji se kače na jelku, napravite svetlucavi novogodišnji venac. Ideja je "što više – to bolje". Raznobojne svetlucave kuglice i šišarke možete pričvrstiti žicom i lepkom za zimzeleni venac.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

Pom-pom venac

Kao osnova za kreiranje ovog savršenog novogodišnjeg venca može poslužiti drveni, plastični metalni krug. Pomoću lepka, za njega pričvrstite pompone različitih boja i veličina. Dopunite ga različitim ukrasima, kao što je slatka drvena kućica. Koristite svetlucavu traku da okačite venac iznad ulaznih vrata

Venac od šišarki

Jednostavno i lepo. Da biste napravili ovaj venac, najpe isprskajte šišarke belom bojom. ali ne sve. Menjajte pokrivenost boje u spreju tako da su neke šišarke potpuno „prekrivene snegom“, a druge lagano zaprašene. Pustite da se osuše. Koristite komade cvećarske žice da pričvrstite šišarke i formirate venac. I dodajte sitne crvene detalje, kao što su kuglice ili zvončići.

BONUS VIDEO

04:40

NAPRAVITE SAMI NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI UKRAS! Biće zabavno celoj porodici

(Espreso/Magazin.novosti/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.